Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο…ΝΕΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ! (βίντεο)

Gog-y-Magog


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Στο άνοιγμα του μεγάλου μουσουλμανικού τεμένους στις ΗΠΑ στις 30 Μαρτίου, ο Τούρκος ηγέτης Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε σαν ο νέος εκλεκτός του Αλλάχ, ο νέος προφήτης που θα οδηγήσει το Ισλάμ στην παγκόσμια κυριαρχία.
Tο τζαμί βρίσκεται στο Λάνχαμ στο Μέριλαντ της Ουάσιγκτον, το οποίο ονομάζεται Τουρκικό – Αμερικανικό Κέντρο για τον Πολιτισμό και χρηματοδοτήθηκε από την Τουρκία με το ποσό 100 εκατ. Δολαρία. Χτίστηκε υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, Diyanet. Είναι το μεγαλύτερο τζαμί στις ΗΠΑ και θα χωρά έως και 3.000 μουσουλμάνους εσωτερικά και εξωτερικά και θεωρείται το σύμβολο της ισλαμικής επικράτησης στην νέα Ήπειρο.


Ισλαμικός Στρατός, Ισλαμική Κοινή Αγορά, Ισλαμικό Νομισματικό Ταμείο, Ισλαμική Interpol, είναι μερικές από τις επαγγελίες του Τούρκου ηγέτη στην Κωνσταντινούπολη όπου διεξάγεται αυτές τις μέρες η Ισλαμική Διάσκεψη.

Πιστεύει ότι έχει μεγάλο πεπρωμένο. Θέλει να βρεθεί στην κορυφή όπως το περιέγραφε αιώνες πριν ο προφήτης Ησαΐας. He believes he has a great destiny. Erdogan wants to “sit in the mountain of the covenant, in the sides of the north.” (Isaiah 14:13) All this while they try to bag your soldiers heads with garbage bags.
Ησ. 14,13 σὺ δὲ εἶπας ἐν τῇ διανοίᾳ σου· εἰς τὸν οὐρανὸν ἀναβήσομαι, ἐπάνω τῶν ἀστέρων τοῦ οὐρανοῦ θήσω τὸν θρόνον μου, καθιῶ ἐν ὄρει ὑψηλῷ, ἐπὶ τὰ ὄρη τὰ ὑψηλὰ τὰ πρὸς Βοῤῥᾶν,
Ησ. 14,13 “Συ, αλαζονικέ βασιλεύ της Βαβυλώνος, δταν εζούσες, είπες με τον νουν σου• Θα ανεβώ στον ουρανόν, επάνω εις τα αστέρια του ουρανού θα στήσω τον θρόνον μου, θα καθίσω ένδοξος βασιλεύς εις όρος υψηλόν, εις τα όρη τα υψηλά, που ευρίσκονται βορείως της Βαβυλώνος.
Απήγγειλε το Κοράνι με αυτή την ιδιότητα εμπρός σε εκατοντάδες πιστούς μουσουλμάνους.

Ο Ησαΐας όμως περιέγραψε τον Αντίχριστο στο τέλος των καιρών. Ένας διαχρονικός αντίχριστος βαμμένος στο αίμα των εκατομμυρίων θυμάτων της γενοκτονίας των χριστιανών της Ανατολής.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.