Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΙΔΟΥ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ! (βίντεο)


ΚΥΡΙΑ ΦΩΤΟ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Στο παρακάτω βίντεο μια Γερμανίδα μητέρα περιγράφει το περιστατικό που συνέβη στο γιό της που ονομάζεται Τύρων. Όταν ο γιος της έπαιζε αμερικανικό ποδόσφαιρο με τους φίλους του, μια ομάδα λαθρό τον πλησίασαν και του επιτέθηκαν.
« Ένας δεκατετράχρονος γρονθοκόπησε το γιο μου στο πρόσωπο. Ο Τύρων αμύνθηκε.
Τέσσερις επιπλέον αιτούντες άσυλο επιτέθηκαν στον Τύρων. Οι φίλοι του κατάφεραν να απομακρύνουν τους τρεις. Ο δεκατετράχρονος και ο δεκαεφτάχρονος βρίσκονταν ακόμα από πάνω του. Ο δεκαεφτάχρονος ήταν αδερφός του δεκατετράχρονου. Ο δεκαεφτάχρονος έριξε τον Τύρων στο έδαφος και άρχισε να τον πνίγει και ο δεκατετράχρονος συνέχιζε να γρονθοκοπάει τον Τύρων », λέει η μητέρα του άτυχου παιδιού.

Αφού διηγήθηκε στο σύζυγό της όσα είχαν συμβεί, αυτός πήρε τηλέφωνο την αστυνομία όπου τους έδωσαν εντολή να πάρουν το γιο τους και να έρθουν στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλουν μια έκθεση.
Επειδή η αστυνομία δεν είχε σκοπό να έρθει στο σημείο που δέχτηκε ο γιος τους επίθεση, αναγκάστηκαν να πάνε με το αμάξι για να τον παραλάβουν. Λόγω της επικινδυνότητας του δρόμου εκείνου ο πατέρας αναγκάστηκε να πάρει ένα ψεύτικο όπλο μαζί του για εκφοβισμό. Όταν έφτασαν εκεί τουλάχιστον 20 λαθρομετανάστες τους πετούσαν πράγματα από τα παράθυρα ενώ η μητέρα των δύο παιδιών, δηλαδή του 17χρονου και 14χρονου που επιτέθηκαν τον Τύρων, ούρλιαζε σε ξένη γλώσσα όλη την ώρα. Έτσι ο πατέρας αναγκάστηκε να βγάλει το όπλο του για εκφοβισμό.
ΦΟΤΟ1
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την επόμενη μέρα να δεχτεί βιαία επίσκεψη από την Ομοσπονδιακή Αστυνομία η οποία ζητούσε εξηγήσεις για το ψεύτικο όπλο που είχε στην κατοχή του. Μάταια προσπαθούσε να τους εξηγήσει την αλήθεια. Τα γεγονότα αντιστράφηκαν με νέα υποβολή έκθεσης από την αστυνομία. Σε αυτήν την έκθεση ο πατέρας του Τύρωνα παρουσιάζεται ότι πήγε με σκοπό να ελέγξει και να απειλήσει(!) τους λαθρομετανάστες, ενώ η έκθεση των γονιών του παιδιού για πρόκληση σωματικής βλάβης αμφισβητείται.
Σε τέτοιο σημείο λοιπόν έχουμε φτάσει, που ακόμη και οι αστυνομικοί είναι εναντίον ή κοροϊδεύουν. Αυτοί είναι από τους πρώτους που αποτελούν πλέον πειθήνια όργανα του συστήματος και είναι έτοιμοι να εκτελέσουν οποιαδήποτε εντολή.
ΦΟΤΟ2
Ένα άλλο τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και ένα περιστατικό μιας χριστιανικής διαμαρτυρίας στο Λονδίνο την οποία οι μουσουλμάνοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να ειρωνευτούν. Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι ένας αστυνομικός της Βρετανικής υποτίθεται αστυνομίας, όχι μόνο δεν κάνει συστάσεις στους μουσουλμάνους  ότι είναι προκλητικοί αλλά δεν διστάζει μάλιστα να κοροϊδέψει και τον ίδιο τον Χριστό! Η γυναίκα διαδηλώτρια διαμαρτύρεται στον αστυνομικό για την αδικία αυτή, ότι δηλαδή αν την διαμαρτυρία αυτή την έκαναν μουσουλμάνοι δεν θα τους διέκοπτε ούτε θα τολμούσε να κοροϊδέψει το δικό τους προφήτη.

Βλέπουμε λοιπόν πως μια γυναίκα ακόμη και ετερόδοξη χριστιανή προσπαθεί με κάθε τρόπο να υπερασπιστεί το χριστιανισμό κρατώντας έναν τεράστιο σταυρό και κηρύττοντας για τον Ιησού Χριστό. Την ίδια στιγμή οι δικοί μας ομόδοξοι, όπως…κάποιος Αρχιεπίσκοπος, δεν διστάζουν να δείξουν προδοτική στάση βγάζοντας και πετώντας το σταυρό τους για να ικανοποιήσουν τους μουσουλμάνους.
Αυτή είναι η σημερινή Ευρώ της Νέας Μουσουλμανικής Λαθρό-Τάξης Πραγμάτων!
Όπως είδαμε σε αυτά τα περιστατικά το θύμα γίνεται κατηγορούμενος ενώ ο θύτης αθωώνεται και αφήνεται ελεύθερος. Άλλο ένα παράδειγμα που μας δείχνει πως το σύστημα προωθεί τους λαθρομετανάστες και τιμωρεί τον πολίτη. Όπως στην ελληνική Ειδομένη όπου οι πολίτες είναι σε δεύτερη μοίρα προς χάριν των λαθρό, (αλήθεια όλοι αυτοί οι καρεκλοκένταυροι της Αθήνας που πάνε εκεί, έχει πάει κανείς τους να ρωτήσει τους ντόπιους ποια προβλήματα τους έχουν φορτώσει με όλη αυτή την κατάσταση για την οποία δεν έχουν καμία ευθύνη ?)
Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος: Επικράτηση ενός κλίματος φόβου με συνεπεία οι πολίτες τρομοκρατημένοι δεν θα βγαίνουν πλέον έξω από τα σπίτια τους για να αποφύγουν βιασμούς, κλεψίματα κλπ . Έτσι διευκολύνεται περισσότερο η δουλειά του συστήματος που αποσκοπεί στον έλεγχο όλης της ανθρωπότητας.
Αν δεν αντιδράσουμε, καθώς δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο, θα καταλήξουμε σε εμφύλιους πολέμους με ολέθριες συνέπειες ενώ οι πολιτικοί θα την… «αράζουν» απολαμβάνοντας το θέαμα. Οι ίδιοι οι πολιτικοί θα λένε αναμεταξύ τους πολύ «χαρακτηριστικά» : «Εμείς, (οι πολιτικοί), θα… χτυπάμε τον ζουρνά και αυτοί, (ο λαός), θα χορεύουν.»
Σας θυμίζει κάτι αυτή η φράση?
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.