Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ο Τούρκος πρέσβης μοιράζει εκατομμύρια στη Θράκη!


12472464_1026208827471478_4633848669478926559_n-660x330

Ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα “πετάχτηκε” μέχρι τη Θράκη για να ανακοινώσει…επενδύσεις!
Τα ρεπορτάζ του τοπικού Τύπου και των δημοσιογράφων που παρακολούθησαν την επίσκεψη Ουράς είναι αποκαλυπτικά των τουρκικών προθέσεων στην Θράκη.
Η    Φωνή της Ροδόπης   έχει εκτενές ρεπορτάζ απ΄ όσα ο Τούρκος πρέσβης έκανε και κυρίως…έταξε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σε συνάντηση στην Κομοτηνή “με παράγοντες της ΕΤΒΑ ο κ. Κερίμ Ουράς έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα οικονομικά δεδομένα της περιοχής και ζήτησε πλήρη ενημέρωση για την υπάρχουσα κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΦΩΝΗΣ, ο Πρέσβης της Τουρκίας ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις εγκαταστάσεις της ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, για τον αριθμό των εν ενεργεία επιχειρήσεων αλλά και για τα «λουκέτα» που έχουν ήδη μπει σε εργοστάσια.
Ο ίδιος μάλιστα πρότεινε στους τοπικούς παράγοντες να υπάρξει μια συνεργασία με την Βιομηχανική Περιοχή Αδριανούπολης ενώ αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του ανέφερε πως στα σχέδια της Τουρκίας είναι μια επένδυση ύψους 40 εκ. ευρώ με τη δημιουργία εργοστασίου στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.
Εκτός όμως από τις προτάσεις για τις όποιες οικονομικές συνεργασίες, ο Τούρκος διπλωμάτης δεν παρέλειψε να επιδείξει και την προκλητική πολιτική της Άγκυρας η οποία επιχειρεί με κάθε τρόπο την αλλαγή, σε όλα τα επίπεδα, του υπάρχοντος status στην περιοχή.
Καταπατώντας επιδεικτικά τη Συνθήκη της Λωζάννης ο κ. Κερίμ Ουράς αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Παυλίδη ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Είναι καλό και για τις δύο χώρες να έχουμε μία συνεργασία και ξέρουμε ότι αν έχει η μειονότητά μας κάποια προβλήματα αυτά βρίσκονται σε καλά χέρια».
Πέρα του χαρακτηρισμού της μειονότητας ως «τουρκική» ο Πρέσβης της Άγκυρας δεν δίστασε να συναντηθεί και με τους ψευδομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης, Ιμπραήμ Σερήφ και Αχμέτ Μετέ, αγνοώντας πλήρως τους νόμιμους Μουφτήδες και επιδεικνύοντας ταυτόχρονα ασέβεια απέναντι στους νόμους της ελληνικής Πολιτείας.
Militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.