Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΟΜΩΣ…(βίντεο)


ρουμανοι

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ στην Αθήνα ετοιμάζονται να αναγείρουν μεγάλο μουσουλμανικό τέμενος για να στεγάσει τους χιλιάδες μουσουλμάνους που θα συνεχίζουν να έρχονται στην… Μέκκα της Ελλάδος, στην Ρουμανία ο κόσμος σε ανάλογη πρόθεση δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια.

Οι Ρουμάνοι βγήκαν στους δρόμους και διαμαρτύρονται ενάντια στην κατασκευή ενός μεγα-τζαμί στο Βουκουρέστι.
Απορρίπτουν επίσης επιβαλλόμενες ποσοστώσεις της Ε.Ε. για τους μουσουλμάνους μετανάστες, επειδή δεν έχουν ξεχάσει την Ρουμανία την Οθωμανών και την μουσουλμανική καταπίεση που είχαν υποστεί.

Εμείς όμως που περάσαμε τόσο… «υπέροχα» κατά Ρεπουση και άλλων στην Οθωμανική εποχή ?
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

1 σχόλιο:

  1. Μια επισημανση στην ανεγερση του τζαμιου στην αθηνα δωρεαν πηλοφορι θα παρεχουν οι μηττροπολιτες ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ,ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ και τα τσιρακια τους.. θα τους βαλει και βαρεα οικοδομικα ενσημα ο οικουμενικος ο σιμιτοπροσκυνημενος.ΑΙΣΧΟΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.