Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Έκτακτη είδηση,αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη F-22 stealth,προσγειώθηκαν πριν λίγο,σε βάση της Ρουμανίας,μια ανάσα από την Κριμαία!!!


14376714383181

Δεν έχει τέλος ο αμερικανικός τυχοδιωκτισμός,σε όλη την υφήλιο και ειδικά σε περιοχές υψηλού κινδύνου,όπως αυτή της Μαύρης Θάλασσας.
Πριν λίγο έγινε γνωστό από ρουμανικές πηγές,πως άγνωστος αριθμός αμερικανικών stealth αεροσκαφών τύπου F-22,προσγειώθηκαν σε παραλιακή ρουμανική αεροπορική βάση στην Μαύρη Θάλασσα,εν αναμονή μεγάλων νατοικών αεροναυτικών ασκήσεων,μια ανάσα απο τα ρωσικά χωρικά ύδατα και τον εναέριο χώρο.

Πρόκειται για κατακόρυφη κλιμάκωση από πλευράς του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ ειδικότερα,η οποία δεν θα μείνει αναπάντητη από ρωσικής πλευράς.Μέχρι σήμερα η αμερικανική πολεμική αεροπορία,είχε μετασταθμεύσει μαχητικά αεροσκάφη F-15,σε βάσεις της ηπειρωτικής Ρουμανίας,αλλά ποτέ F-22,σε παραλιακή βάση,μια ανάσα από τα ρωσικά εθνικά συμφέροντα.
Τις επόμενες μέρες θα λάβουν χώρα,μεγάλα νατοικά γυμνάσια στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και οι Αμερικανοί ετοιμάζονται να παίξουν κορώνα γράμματα την παγκόσμια ισορροπία του τρόμου.
Ήδη σήμερα 24 ρωσικά πολεμικά πλοία του στόλου της Κασπίας,εκτόξευσαν κατά την διάρκεια άσκησης,δεκάδες πυραύλους kalibr-nk,προς άγνωστη κατεύθυνση,αλλά κάποιοι δεν πήραν το μήνυμα,κακό του κεφαλιού τους…
dioptra-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.