Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Έκτακτη είδηση,παρολίγον κατάρριψη αμερικανικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους U2,κοντά στον εναέριο χώρο του Πετροπαβλόσκ.


5th_Reconnaissance_Squadron_-_U-2_Osan

Ή φεύγετε ή σας καταρρίπτουμε»το τελεσίγραφο των Ρώσων!!!
Παρ’ολίγον θερμό επεισόδιο,πριν λίγα 24ωρα,κοντά στον εναέριο χώρο της Ρωσίας,στην περιοχή του Πετροπαβλόσκ,στην Χερσόνησο της Καμτσάτκας.
Σύμφωνα με πλήρως επιβεβαιωμένες πληροφορίες από την Μόσχα,αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος U2,με υπερσύχρονα συστήματα συλλογής πληροφοριών,πλησίασε επικίνδυνα,τον ρωσικό εναέριο χώρο,πετώντας σε πολύ μεγάλο υψόμετρο.

Η ρωσική απάντηση,ήταν ξεκάθαρη,»τώρα ή φεύγεις ή σε καταρρίπτουμε»!!!Άμεσα το αμερικανικό αεροσκάφος αποχώρησε και για μερικά δευτερόλεπτα,αποφεύχθηκε μια παγκόσμια κρίση άνευ προηγουμένου.
Γιατί οι Ρώσοι θα το κατέρριπταν,χωρίς να υπάρχει καμία αμφιβολία.Μόλις μερικές μέρες πριν, ο αρχιστράτηγος των ενόπλων δυνάμεων του ΝΑΤΟ Philip Breedlove, δήλωσε ότι την ανάγκη το ΝΑΤΟ,να ξεκινήσει και πάλι τη χρήση κατασκοπευτικών αεροπλάνών U-2 για να κατασκοπεύουν τη Ρωσία.Πληροφορίες από την Μόσχα,θέλουν το αμερικανικό αεροσκάφος,να »έψαχνε»για ιδιαίτερα ρωσικά οπλικά συστήματα στην χερσόνησο,με πυρηνική γόμωση …
Petropavlovsk_de_Kamchatka_-_Spanish_map_-_location.png
dioptra-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.