Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Τα ΜΑΤ προστατεύουν τους αναρχικούς και καταδιώκουν τους πατριώτες. 2 Βίντεο ντοκουμέντα





Δύο μήνες μετά την επιτυχημένη ανοιχτή συγκέντρωση - πορεία ΕΝΑΝΤΙΑ στην λαθρομετανάστευση και την Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας στο Λευκό Πύργο, στην Θεσσαλονίκη (27/3/2016):http://ierosloxos2012.blogspot.gr/201...
συγκέντρωση που είχε αρχικά προγραμματιστεί για 24/3, αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ από την ΕΛ.ΑΣ.(!), και χρειάστηκε να γίνει νέο κάλεσμα, δείτε εδώ: http://ierosloxos2012.blogspot.gr/201...

Κράτος και "παρακράτος", συνεργάζονται εκ νέου για να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ και την νέα πορεία του Ιερού Λόχου 2012:: " ΟΧΙ στο μουσείο του ΚΕΜΑΛ", στις 19/5/2016 (ημέρα μνήμης Ποντιακής Γενοκτονίας).
Δείτε τα 2 βίντεο και θα καταλάβετε ποιους τρέμει η εξουσία. Στο βίντεο, τα ΜΑΤ αφήνουν τους αναρχικούς και κυνηγάνε, μεταφορικά και κυριολεκτικά, αυτούς που πραγματικά φοβάται το σύστημα: Τον Ορθόδοξο Έλληνα που ΔΕΝ σκύβει το κεφάλι σαν ραγιάς, την νόμιμη συγκέντρωση του Ιερού Λόχου 2012.
Διαπιστώστε το: 
http://ierosloxos2012.blogspot.gr/2016/05/2012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.