Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ… ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ! (βίντεο)


kyria foto
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Όπως φαίνεται θα γίνει… Τέξας, αν έρθουν οι μουσουλμάνοι με το τζιχάντ στις περιοχές μας, αναφέρουν τα ΜΜΕ από την πολιτεία του Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου οι αμερικανοί καουμπόηδες περνούν τα όπλα και ετοιμάζονται για το ισλαμικό Τζιχατν.

Προφανώς στο Τέξας, ένοπλοι πολίτες επαγρυπνούν και δεν κάθονται να περιμένουν πλέον με το επιβαλλόμενο σύνθημα, «να μην κάνετε τίποτα με το Ισλάμ», όπως δεν κάνει τίποτα η αμερικανική κυβέρνηση για να τους προστατεύσει από την επόμενη μουσουλμανική τρομοκρατική επίθεση.
Το παρακάτω χαρακτηριστικό βίντεο προβλήθηκε από το φιλοισλαμικό κανάλι Al-Jazeera για να προπαγανδίσει το κλίμα βίας που καλλιεργείται στην περιοχή εναντίον των μουσουλμάνων. Αυτό συμβαίνει επειδή προέρχεται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα όπου ανήκει το ειδησεογραφικό στο Κατάρ Al-Jazeera.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.