Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ…ΞΕΓΕΝΝΗΣΕ ΓΥΜΝΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!


1Dr-Muhammad-Al-Zabn1

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Αυτό μόνο σε μουσουλμάνους θα μπορούσαν να συμβούν.
Στο Ριάντ ένας Σαουδαράβας συνελήφθη αφού πυροβόλησε ένα γυναικολόγο υποστηρίζοντας ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να βοηθήσει στην γέννα της συζύγου του και ότι θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί μια γυναίκα γυναικολόγος.

φοτο1
Το θύμα είναι ο Δρ Muhannad Al Zabn, ο οποίος ξεγέννησε το παιδί ενός Ιορδανού πατέρα και μιας Σαουδαράβισας μητέρας, πριν από ένα μήνα στο King Fahad Medical City στη Σαουδική πρωτεύουσα Ριάντ.
Dr-Muhammad-Al-Zabn-
Όπως αναφέρεται στη Σαουδική ιστοσελίδα ειδήσεων Sabq, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, ο πατέρας πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι ήθελε να δει τον γιατρό για να τον ευχαριστήσει για την γέννα του μωρού του.
φοτο2
Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στον κήπο του νοσοκομείου και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ξαφνικά ο πατέρας έβγαλε ένα όπλο που είχε κρυμμένο κάτω από τα ρούχα του και πυροβόλησε τον γιατρό. Στη συνέχεια ο πατέρας εξαφανίστηκε ενώ οι άλλοι γιατροί έσπευσαν και μετέφεραν το θύμα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και μετά στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο επίδοξος δολοφόνος-πατέρας συνελήφθη αργότερα από την αστυνομία.
Οι περισσότεροι χρήστες των social media έδειξαν την συμπάθειά τους στον μαιευτήρα και επέκριναν την πράξη του σκοπευτή.
Ωστόσο, πολλοί σχολιαστές υποστήριξαν ότι θα πρέπει πάντα να δίνεται η προτεραιότητα σε γυναίκες γυναικολόγους για τις γέννες  προκειμένου να αποφευχτούν οι… «πολιτιστικές συγκρούσεις» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Δηλαδή αν δεν βρίσκεται γυναικολόγος γυναίκα εκείνη την στιγμή στο νοσοκομείο, θα πρέπει να… αφήσουν την γυναίκα να γέννηση το παιδί μονή της προκειμένου μην την δει άλλος άντρας!!!
Λέτε αυτά τα τρελά να τα δούμε και σε ελληνικά νοσοκομεία πολύ σύντομα ?
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγρφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.