Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Έτοιμος να επιτεθεί στην Ρωσία ο Ντόναλντ Τράμπ.Καλεί την κυβέρνηση Ομπάμα να ανοίξει πυρα κατά ρωσικών μαχητικών,που αναχαιτίζουν αμερικανικά αεροσκάφη!!!


ntolnt-tramp

Σιγά μην άφηνε το βαθύ,μουχλιασμένο παρακράτος των ΗΠΑ,να ξεφύγει από την μόνιμη αντιρωσική υστερία κάποιος από τους υποψηφίους για τις αμερικανικές εκλογές.
Σειρά είχε ο πολύς Ντόναλντ Τράμπ,τον οποίο κάποιοι βιάστηκαν να ονομάσουν..φίλο της Ρωσίας.

Σε δηλώσεις του σήμερα,μεταμορφώθηκε σε εναν αρσενικό Χίλαρι Κλίντον και κάλεσε την κυβέρνηση Ομπάμα να καταρρίπτει,τα ρωσικά μαχητικά που αναχαιτίζουν αμερικανικά αεροσκάφη!
Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό,κατηγόρησε τον Ομπάμα για υποχωρητικότητα και τον παρότρυνε να εγκαταλείψει την πολιτική και να ασχοληθεί με το γκολφ.
Τα σεμινάρια από τις μυστικές υπηρεσίες ήταν εντατικά και απέδωσαν καρπούς.Τέλος οι ψευδαισθήσεις πως υπάρχουν καλοί και κακοί Αμερικανοί υποψήφιοι.
Όλοι τους είναι γεράκια και το τι θα επακολουθήσει με την εκλογή ή του ενός ή του άλλου,μπορεί κάποιος να αντιληφθεί διαβάζοντας την Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.
dioptra-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.