Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΤΟ «ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ» ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ! (βίντεο)

efes-tatbikati-2016-helikopter-inme-binme-egitimi-1012825

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η τουρκική αεροναυτική άσκηση Efes 2016 στο Αιγαίο, βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιουνίου. Όπως αναφέρεται στην άσκηση μετέχουν και βρετανικά τμήματα κομάντος.

Οι Τούρκοι για άλλη μια φόρα κάνουν επίδειξη των πολεμικών τους δυνατοτήτων προβάλλοντας την όπως υποστηρίζουν πλήρη επικράτηση τους στην περιοχή.
Παράλληλα προσπαθούν να εμπέδωσαν την αποκλειστική τους κυριαρχία τους στις ασκήσεις Έρευνας και Διάσωσης σε όλο το Αιγαίο.

Η κατάσταση στο Αιγαίο φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα εκτονωθεί καθώς έχει παγιωθεί η αντίληψη στην άλλη πλευρά ότι η κυρίαρχα της είναι δεδομένη, με αποτέλεσμα να προκαλούνται συνεχώς προβλήματα με ανεξέλεγκτες συνέπειες.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.