Κυριακή 1 Μαΐου 2016

ΗΡΘΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Το Λιμενικό διαψεύδει την τουρκική πρόκληση στις Οινούσσες


ΗΡΘΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Το Λιμενικό διαψεύδει την τουρκική πρόκληση στις Οινούσσες

Το Ελληνικό λιμενικό σώμα με ανακοίνωση του διαψεύδει τα δημοσιεύματα που ήθελαν νέα πρόκληση της Τουρκίας στη νήσο Παναγιά Οινουσσών.

Το αρχηγείο του Σώματος διέψευσε τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής προσπάθησε να εμποδίσει την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στη νήσο Παναγιά Οινουσσών, με απειλές από μεγάφωνα και προσεγγίζοντας τη νήσο.
Όπως ανακοίνωσε το Αρχηγείο του Λιμενικού, ουδεμία σχέση έχουν τα δημοσιεύματα αυτά με την πραγματικότητα.
crashonline.gr

2 σχόλια:

  1. Οταν ακους και λεει το αρχηγειο του λιμενικου ''οτι ουδεμια σχεση εχουν τα γεγονοτα με την πραγματικοτητα''τοτε εχουν συμβει πολλα και τα πνιγουν μαλλον ο αρχηγος του λιμενικου σωματος ειναι βαφτιστηκος του ουκουμενικου θρησκευτικου προδοτη αλλιως δεν δικαιολογουνται τετοια κουκουλωματα,η προδοσια τους ουτε τωρα στα εσχατα δεν σταματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://online-pressblog.blogspot.gr/2016/04/blog-post_263.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.