Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


ekklisia708_1

Πυρκαγιά ξέσπασε στην εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στη Βικτώρια της Αυστραλίας, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές.
H πυροσβεστική έσπευσαν στο σημείο με 15 οχήματα, δίνοντας μάχη με τις φλόγες, τη στιγμή που τα αίτια της φωτιάς παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο έπειτα απο αρκετές ώρες στο ιστορικότερο μνημείο της ελληνικής κοινότητας στη Μελβούρνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε στο εσωτερικό της εκκλησίας.
Ο εφημέριος Κοσμάς Δαμιανίδης μιλώντας σε ιστοσελίδα δήλωσε πως στο τέλος της λειτουργίας πιστοί διαμαρτυρήθηκαν για «οσμή καμένου», ωστόσο δεν υπήρχαν κάποιες ενδείξεις φωτιάς.
Η εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου είναι η δεύτερη ελληνορθόδοξη εκκλησία που ανεγέρθηκε το 1901 μετά την εκκλησία της Αγίας Τριάδας στο Σίδνεϊ.
Fire at Greek Orthodox Church in Melbourne
ekklisia708_1
Fire at Greek Orthodox Church in Melbourne
Fire at Greek Orthodox Church in Melbourne
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.