Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Έρχεται ρωσική θύελλα στην Συρία.


AIR_Su35b_KnAAPO_Pic_lg

Μαζικές ρωσικές μετασταθμεύσεις στην νότιο Ρωσία.Στις 25 Μαίου,η Μόσχα,ξεκινά εκτεταμένους,αεροπορικούς βομβαρδισμους σε όλη την συριακή επικράτεια.
Τέλος τα ψέματα,η εκεχειρία στην Συρία είναι παρελθόν,από σήμερα το πρωί,ρωσικά αναγνωριστικά αεροσκάφη,καθώς και δορυφόροι τηλεσκόπισης,συλλέγουν δεδομένα και στόχους ισλαμιστών σε όλη την Συρία.
Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες από το ρωσικό γενικό επιτελείο,κάνουν λόγο,πως η Ρωσία  στις 25 Μαΐου αναμένεται να ξαναρχίσει τους μαζικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς και για τον λόγο αυτό,δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη και αεροσκάφη της στρατηγικής αεροπορίας,ματασταθμεύουν σε βάσεις στην νότιο Ρωσία.Στόχος των ρωσικών μαχητικών,θα είναι οι επαρχίες της Λατάκειας, Ιντλίμπ, Χαλέπι και Χάμα,καθώς και τα περίχωρα της Δαμασκού.Η εκεχειρία τελείωσε,με ευθύνη τω δυτικών,καθόσον στάθηκε αδύνατο να ελέγξουν τις πολυάριθμες ισλαμικές ομάδες,οι οποίες εκμεταλεύτηκαν την κατάπαυση του πυρός για να βελτιώσουν την θέση τους.
tankirussia66
dioptra-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.