Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΡΩΣΙΑ : ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ


572e0505c03c0e21dcfe9525

η φωτογραφία από τις δοκιμές της ρωσικής παρέλασης
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η φετινή εθνική εορτή της Ρωσικής Ομοσπονδίας στις 9 Μαΐου με την μεγαλοπρεπή παρέλαση στην Μόσχα, θα είναι όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ μια ανεπανάληπτη και πρωτοφανής μεγάλη επίδειξη δύναμης με πολλαπλά μηνύματα προς πολλές πλευρές.

Επί μέρες γίνονταν δοκιμές για την μεγάλη παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Τούρκοι ανταποκριτές, θα επιδειχτούν για πρώτη φορά τα νέα όπλα του ρωσικού οπλοστασίου όπως νέα υπερσύχρονα άρματα μάχης με δυνατότητες και… ηλεκτρονικού πολέμου, νέα υπερσύγχρονα πολεμικά ελικόπτερα, ενώ θα παρελάσουν τα νέα ειδικά σώματα των Ειδικών Δυνάμεων.
Τα μηνύματα της Ρωσίας θα απευθύνονται κυρίως προς το ΝΑΤΟ και την Γερμανία που προσπαθούν να δημιουργήσουν νέες εστίες έντασης στα σύνορα με την Ρωσία στην Βαλτική, προς κάθε άλλη δύναμη που υπονομεύει την Ρωσία και προς την Τουρκία και τους πάσης φύσεως Ισλαμιστές που θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον ρωσικό «πελέκι» σε κάθε υπονομευτική τους ενέργεια.
Τα μέτωπα των δυο χωρών είναι πολλά και ανοιχτά.
Η Άγκυρα παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή και ένταση ενώ η Αρκούδα μουγκρίζει απειλητικά!
Εμείς ?
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.