Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ?


1463404044697

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Φαίνεται πως το… «φάντασμα» του Πούτιν κυνηγά τους Τούρκους όπου βρεθούν και όπου σταθούν.
Τελευταίο περιστατικό ο τελικός του μπάσκετ που έγινε στο Βερολίνο όπου όπως είναι γνωστό η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Έλληνα προπονητή Δημήτρη Ιτούδη στο 15ο φάιναλ φορ της ιστορίας, 13ο τα τελευταία 14 χρόνια και 5ο διαδοχικό κατέκτησε τον τιτλο της πρωταλθητρια Ευρώπης επικρατώντας με 101-96 στην παράταση (83-83 κ.α.) της Φενερμπαχτσέ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και του Κώστα Σλούκα, στον τελικό, στην «Mercedes-Benz Arena» του Βερολίνου.

Ο άνθρωπος που βρέθηκε στο προσκήνιο σε αυτόν τον τελικό, ο ιθύνων νους όπως αναφέρουν οι Τούρκοι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είναι ένας άνθρωπος του πολύ στενού περιβάλλοντος του Ρώσου προέδρου Βλαδιμήρ Πούτιν, ο Ρώσος μεγιστάνας Dmitry Konov, ιδιοκτήτης μεγάλου ποσοστού από την Gazprom, ιδιοκτήτης της Sibur Holding με πάνω από 28 χιλιάδες υπαλλήλους. Αυτός, υποστηρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ξόδεψε πακτωλό χρημάτων γι’ αυτόν τον τελικό για να κερδίσουν το έπαθλο για λόγους γοήτρου οι Ρώσοι.
Την φωτογραφία του δημοσιεύουν οι Τούρκοι με καυστικά σχόλια.
Πάντως εμείς τους λέμε…περαστικά τους!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.