Σελίδες

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΜΕΤΑ ΤΗΝ «ΤΑΤΑΡΟ-EUROVISION» ΤΩΡΑ ΚΑΙ…ISIS- EUROVISION!!! (βίντεο)

maxresdefault

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Φαίνεται πως η απόλυτη ξεφτύλα της Eurovision που για πολιτικούς λόγους έβγαλε πρώτο το τραγούδι της Ουκρανίας από την Jamala, μια μουσουλμάνα ταταρικής καταγωγής πέφτοντας όμως στην παγίδα να ταυτιστεί με τους Τατάρους της Κριμαίας του β παγκοσμίου πολέμου που ενωθήκαν με τους Νάζι πολεμώντας την Ρωσία, έχει ξεσηκώσει πολλά ειρωνικά στιγμιότυπα στο διαδίχτυο.

Έτσι τώρα σε ένα κωμικό σόου της ισραηλινής τηλεόρασης με τον τίτλο, Eretz Nehederet, δηλαδή «A Wonderful Country», λανσάρεται το… Isis-Eurovision με το ειρωνικό τραγούδι, «Boomtzi Boom».

Ο πανηλίθιος θεσμός της Eurovision με το φετινό του ρεζίλι και μετά την… «αξέχαστη» Κοντστίτα, αξίζει πλέον μόνο για τον κάλαθο των αχρήστων την ηλιθίων ακροατών της.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.