Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Έκτακτη είδηση,συνελήφθησαν από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες 3 Αμερικανοί και ένας Ρώσος


Έκτακτη είδηση,συνελήφθησαν από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες 3 Αμερικανοί και ένας Ρώσος,οι οποίοι προσπάθησαν,να εισέλθουν παράνομα στην χώρα,από την Αμπχαζία!!!

…οι οποίοι προσπάθησαν,να εισέλθουν παράνομα στην χώρα,από την Αμπχαζία!!!
Ο γενικός χαμός,στον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών.Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες,πριν λίγη ώρα,συνελήφθησαν από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες στα σύνορα Αμπχαζίας-Σότσι,στη περιοχή Adler,3 Αμερικανοί υπήκοοι και ένας Ρώσος,οι οποίοι προσπάθησαν να εισέλθουν στην χώρα παράνομα!
Ήδη επικρατεί συναγερμός στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες,οι οποίες θεωρούν ευθέως τους 3 Αμερικανούς ως »πράκτορες της CIA».Οι ίδιοι δήλωσαν δημοσιογράφοι,αλλά δεν πείθουν τις ρωσικές αρχές.
Με το ΝΑΤΟ,να διεξάγει ασκήσεις »τρέλας»στα σύνορα με την Ρωσία,τα θερμά επεισόδια ανάμεσα σε ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑ,να είνα σχεδόν καθημερινά και πολλά από αυτά να μην ανακοινώνονται,η προσπάθεια παράνομης εισόδου από Αμερικανούς πολίτες σε έδαφος του υπ’αριθμόν ένα γεωπολιτικού ανταγωνιστή,μόνο αθώα δεν είναι.Όσο για τον Ρώσο προδότη που τους καθοδηγούσε και συνελήφθη μαζί τους,θα εύχεται σε λίγο,να μην είχε γεννηθεί…
191
dioptra-news.gr

1 σχόλιο:

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.