Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Έκτακτη είδηση,η Ρωσία θα δημιουργήσει,δεύτερη στρατιωτική βάση γίγας στην Σερβία,στην επαρχία της Βοιβοντίνας.

Έκτακτη είδηση,η Ρωσία θα δημιουργήσει,δεύτερη στρατιωτική βάση γίγας στην Σερβία,στην επαρχία της Βοιβοντίνας.Κίνηση ματ από το Κρεμλίνο,για να εξασφαλίσει την παρουσία του στα Βαλκάνια και οργή των ΗΠΑ.

Κίνηση ματ από το Κρεμλίνο,για να εξασφαλίσει την παρουσία του στα Βαλκάνια και οργή των ΗΠΑ.
Όπως μεταδίδουν σερβικά στρατιωτικά σαιτ,Ρωσία και Σερβία έφτασαν σε συμφωνία για την παραχώρηση στις ρωσικές ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστών,του στρατιωτικού αεροδρομίου της  «Έτσκα» κοντά στο Zrenjanin της Βοιβοντίνας,μαζί με τον περιβάλοντα χώρο.Οι Ρώσοι που θα δρούν υπό το κάλυμα »ανθρωπιστικής οργάνωσης»για την πρόληψη φυσικών καταστροφών,θα έχουν τον πλήρη έλεγχο της περιοχής και την δυνατότητα μεταστάθμευσης 2.500 αλεξιπτωτιστών,μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων!!!

Την είδηση επιβεβαιώνει ο διοικητής του πρώτου ρωσοσερβικού κέντρου στην Νις Bojan Glamočlija.Οι Αμερικανοί θεωρούν την ρωσική βάση στην Νις,ως ένα από τα μεγαλύτερα ρωσικά κέντρα κατασκόπων και εφαλτήριο ειδικών αποστολών της Ρωσίας παγκοσμίως.Η είδηση για την δημιουργία και δεύτερης ρωσικής βάσης,έπεσε σαν βόμβα στους νατοικούς κύκλους και η Αμερική κάνει ότι μπορεί για να την αποτρέψει.Με αυτήν την κίνηση η Ρωσία,πατάει γερά τα πόδια της στα Βαλκάνια και θα έχει την δυνατότητα προβολής ισχύος,όπου χρειαστεί στην ευρύτερη περιοχή,με ότι αυτό σημαίνει για την ανάσχεση του αλβανικού μεγαλοιδεατισμού..
56c048e044ae6_1391064885_taungam_kilo636-620x330
dioptra-news.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΥΧΕΡΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ''ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ,ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΩΡΕΑΝ''ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΦΕΞΕ ΠΑΛΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.