Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

“Συνηθισμένα πράγματα οι Γενοκτονίες”! Δήλωση σοκ του Τούρκου πρωθυπουργού Γιλντιρίμ!


“Συνηθισμένα πράγματα οι Γενοκτονίες”! Δήλωση σοκ του Τούρκου πρωθυπουργού Γιλντιρίμ!

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
Παραμονή της ψηφοφορίας για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, των Ποντίων και των Ασσυρίων  στη γερμανική Βουλή , ο πρωθυπουργός της Τουρκίας  Μπιναλί Γιλντιρίμ δήλωσε: “ Η ψηφοφορία είναι μια ανοησία.
Πρόκειται για συνηθισμένα γεγονότα που μπορεί να συμβούν σε όλες τις χώρες , τα οποία διαδραματίστηκαν το 1915, κατά τη διάρκεια του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου. Σε περίπτωση που ψηφιστεί η Τουρκία θα το αγνοήσει. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Εάν περάσει θα τραυματιστούν οι σχέσεις μας με την Γερμανία. Φυσικά δεν θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο”.
Η αντίδραση της Τουρκίας για παρόμοια ψηφίσματα είναι η άμεση ανάκληση του Πρέσβη για λίγες μέρες.
Militaire.gr

3 σχόλια:

  1. Μετα το πραξικοπημα αλλαγης πρωθυπουργου στην τουρκια με την καρατομηση νταβουτογλου και τον διορισμο του ''τυλιγω σουβλακια και κεμπαμπ'' γιλντιριμ μας λεει λοιπον οτι οι γενοκτονιες ειναι συνηθισμενες αφου ειναι κυριε σουβλατζη ετοιμασου και συ και οι κεμαλιστες καθως και οι σελτζουκοι πολιτες της τουρκιας να σαςγενοκτησουν τωρα οι κουρδοι με τις ευλογιες των 'φιλων σας αμερικανων και που ξερεις σε 1-2 αιωνες θα ανακυρηχθει και η γενοκτονια των τουρκων και τοτε το ψηφισμα για την αναγνωρισει θα γινει με τους ψηφους των εξωγηινων της συμπεθερας ΧΙΛAΡΙΣ (DRY CLEAN) KLINTON οποτε σουβλατζη γιλντιριμ οτι φας οτι πιεις και οτι αρπαξει ο πατος σου γιατι μετα τις γενοκτονιες ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ,ΑΡΜΕΝΙΩΝ,ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΩΝ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΕΜΑΛΙΣΤΩΝ ΣΕΛΤΖΟΥΚΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΣΑς ΤΥΧΗ ΣΤΙς 353000 ΧΙΛΙΑΔΕς ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΑ 20-25 ΜΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ '''ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.