Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η «ΕΙΣΒΟΛΗ « ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

20150621_eda-taspinar-dan-italyan-ve-yunan-cikisi

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Λίγες μόλις μέρες μετά την είδηση ότι η διάσημη Τουρκάλα ηθοποιός, Müjde Ar, αποφάσισε να εγκαταλείψει την Τουρκία και να εγκατασταθεί στην Ρόδο, έχουμε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό «κρούσμα» διάσημης Τουρκάλας μανεκέν που αγόρασε και μάλιστα σε καλή τιμή, μια μεγάλη βίλα στην Μύκονο και όχι μόνο για διακοπές.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η πολύ γνωστή στην Τουρκία στον χώρο των καλλυντικών και της μόδας, Eda Taşpınar, αποφάσισε να εγκατασταθεί στον Μύκονο και για τον λόγο αυτό αγόρασε μια πολυτελή βίλα που της κόστισε ένα εκατομμύριο 320 χιλιάδες τουρκικές λίρες, δηλαδή γύρω στα 400.000 ευρώ.
fft16_mf7224859
Η Τουρκάλα Eda Taşpınar δεν είναι άγνωστη στο νησί αφού εδώ και μερικά χρόνια απαρνήθηκε τα τουρκικά θέρετρα του Bodrum και του Çeşme και κάνει τις διακοπές της στην Μύκονο. Εκμεταλλευομένη, όπως η ίδια ανέφερε την μεγάλη οικονομική κρίση στην Ελλάδα που έχει ρίξει εντυπωσιακά τις τιμές των ακινήτων, αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά της πολυτελούς βίλας σε τιμή, όπως υποστήριξε η ίδια, μεγάλης ευκαιρίας.
Η βίλα έχει έκταση 275 τετραγωνικά ,διαθέτει 6 υπνοδωμάτια με δυο σαλόνια, κήπο, πισίνα, ενώ έχει καταπληκτική θέα προς την θάλασσα.
Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, συνεχίζεται η μετακόμιση διασήμων επωνύμων Τούρκων προς την ελληνική πλευρά, καθώς βρίσκουν καταπληκτικές ευκαιρίες για αγορές ακινήτων.
Εμείς να… χαρούμε, ή να… προβληματιστούμε ???
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.