Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

»Εμείς σας εγγυόμαστε τα σύνορα της Τουρκίας,από την ρωσική επιθετικότητα».Φιλοτουρκικό…

»Εμείς σας εγγυόμαστε τα σύνορα της Τουρκίας,από την ρωσική επιθετικότητα».Φιλοτουρκικό παραλλήρημα,του Αμερικανού Υπαμ στην έδρα του ΝΑΤΟ.

… παραλήρημα,του Αμερικανού Υπαμ στην έδρα του ΝΑΤΟ.

Πλήρη στήριξη στην Τουρκία προσέφερε ο Αμερικανός Υπάμ Άστον Κάρτερ,κατά την συνάντηση που είχε χθες,στην έδρα του ΝΑΤΟ,με τον Τούρκο ομόλογο του Fikri Yshiku.O Άστον δήλωσε ξεκάθαρα πως,»εγγυόμαστε τα σύνορα της Τουρκίας,από την ρωσική επιθετικότητα»!!!Αυτοί είναι οι Αμερικανοί,αυτοί ήταν ανέκαθεν,φιλότουρκοι μέχρι το μεδούλι.
Πλήρης λοιπόν στήριξη στους γενοκτόνους,Ελλήνων,Κούρδων,Αρμενίων και εξασφάλιση του απαραβίαστου των συνόρων του Αττίλα.Στην συνάντηση πήραν μέρος και επιτελείς των δυο υπουργείων,ενώ εξετάστηκαν τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης των τουρκικών συνόρων,με έμφαση αυτά που »βλέπουν»σε Μαύρη Θάλασσα.
m815961
dioptra-news.gr

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ??????????Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ 16/6 ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ? Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.