Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Αυτοί είναι οι Φράγκοι.Γαλλική πισώπλατη μαχαιριά στην Ρωσία.Έκλεισαν …


Αυτοί είναι οι Φράγκοι.Γαλλική πισώπλατη μαχαιριά στην Ρωσία.Έκλεισαν όλους τους λογαριασμούς,των Ρώσων,στην γαλλική Credit Agricole,με εντολή των ΗΠΑ!!!

…όλους τους λογαριασμούς,των Ρώσων,στην γαλλική Credit Agricole,με εντολή των ΗΠΑ!!!

Αυτοί ήταν οι Φράγκοι,ανέκαθεν,αγνώμονες και ψεύτες,έως εκεί που ο άνθρωπος δεν φαντάζεται.Έτσι λοιπόν,με μια αιφνιδιαστική κίνηση,που όπως λένε οι Ρώσοι,υπαγορεύτηκε από την Αμερική,η γαλλική κυβέρνηση,έκλεισε τους λογαριασμούς των Ρώσων πολιτών,στην Credit Agricole και μάλιστα,χτύπησε την ρωσική πρεσβεία στο Παρίσι,αφού έκλεισε και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του πρέσβη και όλης της ρωσικής διπλωματικής αποστολής!!!

Αυτό είναι το ευχαριστώ των Φράγκων,απέναντι στην ρωσική οικονομική στήριξη,που έδωσε απλόχερα η Μόσχα,στην συγκεκριμένη τράπεζα και στην γαλλική οικονομία κατ’επέκτασιν,όταν η μετοχή της είχε κατρακυλήσει τα προηγούμενα χρόνια,εξ’αιτίας της οικονομικής ύφεσης.Σίγουρα θα υπάρξουν ρωσικά αντίμετρα τις επόμενες μέρες και θα δούμε σε τι επίπεδο θα κινηθούν. Αυτοί λοιπόν είναι οι »εθνικά υπερήφανοι»Γάλλοι,κατοικίδια των Αμερικανών και με την βούλα.
credit-agricole-bank
dioptra-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.