Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ… ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Η «ΑΥΓΗ» φιλοξενεί άρθρο του διεθνή απατεώνα τοκογλύφου, Τζορτζ Σόρος!!


Rebuilding Economics: George Soros

Το αληθινό πρόσωπο της… Αριστεράς αποκαλύπτεται
Αρθρο του Τζορτζ Σόρος για το Brexit, το οποίο είχε γραφτεί για το Project Syndicate, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Αυγή»!
Το άρθρο φέρει τον τίτλο «Το Brexit και το μέλλον της Ευρώπης» και αναφέρει ότι η ΕΕ είναι μία ελαττωματική κατασκευή από την οποία όμως δεν πρέπει να παραιτηθούμε «όλοι εμείς που πιστεύουμε στις αξίες και τις αρχές της».

Στο άρθρο του υποστηρίζει ότι το μεταναστευτικό διαδραμάτισε καίριο ρόλο στο Brexit καθώς οι σκηνές στη ζούγκλα του Καλαί, η καθυστέρηση των Ευρωπαίων να πάρουν αποφάσεις, η έλλειψη επαρκών ελέγχων και η πολιτική ανοιχτών θυρών της Μέρκελ τρόμαξαν τους Βρετανούς.
Οπως αναφέρει η διάλυση της ΕΕ είναι πρακτικά μη αναστρέψιμη και το Brexit θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και για άλλες αντιευρωπαϊκές δυνάμεις στο εσωτερικό της Ενωσης. Εκτιμά δε ότι αν η Ευρώπη τηρήσει σκληρή γραμμή απέναντι στη Βρετανία προς παραδειγματισμό των υπολοίπων, αυτό θα έχει ενδεχομένως ακόμα χειρότερες συνέπειες.
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ
hellasforce.com

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ''ΘΕΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΗΝ ΑΥΓΗ''?ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ WITH THE ''UNCLE''https://secure.avaaz.org/el/petition/GREXIT_GREXIT/?cewSUfb

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.