Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Αποχώρησε από την Κρήτη ο Ρώσος Επίσκοπος Σέργιος κατ’εντολή του Πατριάρχη Μόσχας ΚΥΡΙΛΛΟΥ!!!


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Αποχώρησε από την Κρήτη ο Ρώσος Επίσκοπος Σέργιος κατ’εντολή του Πατριάρχη Μόσχας ΚΥΡΙΛΛΟΥ!!!

804_ssΑποχώρησε με εντολή του Πατριάρχη Μόσχας από την Κρήτη ο Επίσκοπος Σέργιος [Сергий, епископ Солнечногорский] ο οποίος βρισκόταν εκεί με σκοπό την προετοιμασία των τεχνικών και διοικητικών ζητημάτων της Συνοδείας του Πατριαρχείου Μόσχας, στην «Πανορθόδοξη» Σύνοδο της Κρήτης.
Σε ερώτηση δημοσιογράφων Ρώσων, ο Επίσκοπος Σέργιος δήλωσε ότι αποχωρεί διότι η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας δεν θα συμμετάσχει στην «Πανορθόδοξη» Σύνοδο της Κρήτης, όπως μετέφερε πηγή του Πρακτορείου Ειδήσεων РИА «Новости»  [παρ’ότι επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, έως και την Δευτέρα που εκτάκτως θα συγκληθεί η Ρωσική Ορθόδοξη Σύνοδος].
dioptra-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.