Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΟ : ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ


1bingazi-rezaleti-teroriste-turk-bayragi-giydirildi-7138548

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει από κάποιες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στον αμερικανικό τύπο και που δείχνουν τους αρχηγούς των Τζιχαντιστών στην Λιβύη, όπου η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, να φέρουν επάνω τους την τουρκική σημαία που την έχουν κάνει έμβλημα του αγώνα τους.

Άλλη μια ατράνταχτη απόδειξη των στενών δεσμών των φανατικών ισλαμιστών δολοφόνων με την Τουρκία, είναι η αποκάλυψη από τα αρχηγεία των Τζιχαντιστών στην Λιβύη να έχουν σαν λάβαρο τους την σημαία της Τουρκίας.
bingazi-rezaleti-2198969
Η αποκάλυψη αυτή έρχεται τις παραμονές ενδεχόμενης στρατιωτικής επέμβασης στην Λιβύη όπου τα πράγματα έχουν εκτραχυνθεί μετά τη κατάρρευση του καθεστώτος Καντάφι υπό τη υπαιτιότητα των Ευρωπαίων και των Αμερικανών και τα εγκλήματα είναι καθημερινή ρουτίνα.
Να θυμίσουμε ότι την αμερικανική κοινή γνώμη έχει συγκλονίσει η προβολή της δολοφονίας μετά βασανισμών από τους Τζιχαντιστές του πρέσβη των ΗΠΑ στην Λιβύη, Chris Stevens και είχε τότε κατηγορηθεί σαν η κύρια υπεύθυνη η σημερινή υποψηφία για την προεδρία των ΗΠΑ πρώην υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρυ Κλίντον. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα
Υστέρα όταν οι Ρώσοι φωνάζουν για την συνεργασία Τουρκίας Τζιχαντιστών οι Αμερικανοί κάνουν τον… ανήξερο και τον τυφλό.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.