Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΛΕΝΕ ΟΤΙ, «ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΑΜΕ… ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!»


1465164086880

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με μεγάλο κομπασμό και περισσό στόμφο τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν την είδηση από την Ελλάδα, (λένε ότι δημοσιεύτηκε σε μεγάλη ελληνική κυριακάτικη εφημερίδα ), ότι τα μη επανδρωμένα τουρκικά αεροσκάφη, τύπου Bayraktar, έχουν… πανικοβάλλει τους Έλληνες και τους αναγκάζουν να πάρουν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στο Αιγαίο.

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, στην τελευταία μεγάλη αεροναυτική άσκηση Efes 2016 που στέφτηκε, όπως ισχυρίζονται, με μεγάλη επιτυχία, η εμφάνιση των μη επανδρωμένων τουρκικών αεροσκαφών προκάλεσε…πανικό στους Έλληνες και ανατρέπει όλες τις μέχρι σήμερα ισορροπίες στο Αιγαίο υπέρ της Τουρκίας.
Στο δημοσίευμα της Sabah μάλιστα προβάλλεται δήλωση Έλληνα αξιωματικού, σύμφωνα με την οποία επισημαίνεται η μεγάλη ανάγκη να καλυφτεί εκ μέρους της Ελλάδας το μεγάλο αυτό κενό που έχει δημιουργηθεί από την εμφάνιση των Bayraktar στο Αιγαίο.
Ανεξάρτητα από την συνεχιζόμενη ξέφρενη τουρκική εξοπλιστική κούρσα τώρα και στον τομέα των μη επανδρωμένων αεροσκαφών, τα τουρκικά συμπεράσματα δείχνουν και τον βαθμό ανασφάλειας που τους διακρίνει καθώς τα προβλήματα πληθυνόμουν και τα αδιέξοδα τους μεγαλώνουν.
Όσον αφορά εμάς, νάναι καλά η μνημονιακή μας…ευτυχία!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

2 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑΚΙ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΨΗΓΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΙ ΑΙΤΙΟΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ,Α,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΚΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,Κ ΣΗΜΙΤΗΣ,Κ,ΚΑΡΑΜΝΛΗΣ,Λ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,ΓΑΠ,ΣΑΜΑΡΑΣ,ΤΣΙΠΡΑΣ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ. ΑΛΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://katohika.gr/ellada/poious-pisteuete-tous-kivernontes-tous-profites-simerini-protropi-kalogerou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.