Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Πούτιν-Δεν υπάρχει Σοβιετική ΄Ενωση ούτε Σύμφωνο της Βαρσοβίας γιατί διευρύνεται το ΝΑΤΟ;

Πούτιν-Δεν υπάρχει Σοβιετική ΄Ενωση ούτε Σύμφωνο της Βαρσοβίας γιατί διευρύνεται το ΝΑΤΟ;

ΣΥΡΙΑ Eίναι απίθανο να εγκαταστήσουμε τη δημοκρατία στη Συρία με την ισχύ και τη δύναμη είπε ο Πούτιν στο οικονομικό Φόρουμ της Αγ Πετρούπολης. «το πιο σημαντικό είναι να μην δεχθούμε την καταρρευση της χώρας . Αν συνεχιστεί η κατάσταση όπως είναι σήμερα η κατάρρευση θα είναι αναπόφευκτη. Και αυτή είναι η πιο άσχημη εκδοχή της εξέλιξης των γεγονότων. »
Οι χώρες που θέλουν ν΄ανατρέψουν τον Bachar el-Assad ισχυρίζονται ότι το καθεστώς του δεν είναι δημοκρατικό και ότι πρέπει η δημοκρατία να βασιλέψει στη Συρία. «Δεν υπάρχει τρόπος πιο δημοκρατικός να σχηματιστεί μαι κυβέρνηση παρά οι εκλογές που βασίζονται στο θεμελειώδη νόμο που ονομάζεται Σύνταγμα … Oραγανώστε εκλογές στη βάση αυτού του συντάγματος », πρότεινε ο Vladimir Poutine για να βγούμε από τη κρίση. »Οι αραβικές ανοίξεις τρελλά υποστηριζόμενες από τη Δύση οδήγησαν στο χάος  » τόνισε.Πούτιν-Δεν υπάρχει Σοβιετική ΄Ενωση ούτε Σύμφωνο της Βαρσοβίας γιατί διευρύνεται το ΝΑΤΟ; - Εικόνα1Ουκρανία ΝΑΤΟ
H Δύση από την πλευρά της υποστήριξε το πραξικόπημα στην Ουκρανία μετά την αραβική άνοιξη «για να δικαιολογήσει την ύπαρξη του ΝΑΤΟ», εκτίμησε  ο  Vladimir Poutine. «Αυτοί έχουν ανάγκη από έναν εξωτερικό εχθρό αντιθέτως γιατί αυτός ο Oργανισμός να είναι απαραίτητος ? Δεν υπάρχει το Σύμφωνο της Βαρσοβίας ακόμη περισσότερο ούτε η URSS, εναντίον της οποίας είναι το ΝΑΤΟ», έθεσε το ρητορικό ερώτημα. .
«Δεν υπάρχει Σοβιεική Ένωση,το Σύμφωνο της Βαρσοβίας σταμάτησε να υπάρχει.Γιατί πρέπει πάντα να διευρύνει την δομή του το ΝΑΤΟ και να κινείται προς τα ρωσικά σύνορα? Τώρα έγινε δεκτό το Μοντενέγκρο.Ποιός απειλεί το  Monténégro ?», αναρωτήθηκε ο ρώσος πρόεδρος. «Δεν θέλω να πιστέψω ότι περνάμε σ΄έναν ψυχρό πολέμο και είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν τον θέλει » ανέφερε.RT
dimpenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.