Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ


libya-multecileri-geri-istemiyor-2204359

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Λακωνικός και χαρακτηριστικά κυνικός ο πρωθυπουργός της Λιβύης, ή αυτό που λέγεται σήμερα Λιβύη καθώς εκεί επικρατεί το χάος, ο Fayiz el Saraç, μιλώντας στο γερμανικό κανάλι Deutsche Welle απέρριψε οποιοδήποτε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την επιστροφή των παράνομων μεταναστών στην Λιβύη από όπου τώρα προσπαθούν να φύγουν για να έρθουν στην Κρήτη και στην Ιταλία.

sarac
Ο Λίβυος πρωθυπουργός ανέφερε στο γερμανικό κανάλι ότι (και ανέφερε για εκατοντάδες χιλιάδες από την Αφρική αλλά και από την Μέση Ανατολή που τώρα έρχονταν στην Λιβύη για να περάσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση), δεν υπάρχει καμία συμφωνία επαναπατρισμού με την Λιβύη και όλοι αυτοί θα φύγουν ανεμπόδιστοι για την Ευρώπη.
Ήδη τα κύματα των λαθρό έχουν αρχίσει να έρχονται καθημερινά από τον Νότο και θα αυξηθούν κατακόρυφα τιε επόμενες μέρες μέσα στο καλοκαίρι, δεκάδες πνίγονται στα νερά της Μεσογείου, το δράμα που οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι με τα εγκληματικά τους σφάλματα δημιούργησαν ανατρέποντας το καθεστώς Καντάφι γίνεται όλο και πιο μεγάλο και εμείς εδώ στην Ελλάδα καλούμαστε τώρα, να πληρώσουμε τα εγκλήματα των άλλων.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.