Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Η ISIS ανακοινώνει 6μηνη τρομοκρατική εκστρατεία και ονοματίζει 5 στόχους στις ΗΠΑ


Nightclub_Shooting_Florida.JPEG-a7db4_c0-0-3330-1941_s885x516 (1)

Η ISIS ανακοινώνει 6μηνη τρομοκρατική εκστρατεία και ονοματίζει 5 στόχους στις ΗΠΑ.H ίδια τρομοκρατική οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Texas υπόσχεται να χτυπήσει τουλάχιστον 5 Πολιτείες — California, Virginia, Maryland, Illinois καιMichigan.
Η ISIS ισχυρίζεται ότι διαθέτει 71 “εκπαιδευμένους στρατιώτες” ήδη στις ΗΠΑ και υποστηρίζει ότι 23 υπέγραψαν για “αποστολές όπως της Κυριακής.Διακηρύσει ένα “μύνημα στους σταυροφόρους” που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποτίθεται από τον τρομοκράτη της ISIS Abu Ibrahim Al Ameriki.To κείμενο αναφέρει μεταξύ άλλων:
“Στους αδερφούς μας και στις αδερφές μας που μάχονται για την αγάπη του Αλλάχ εμείς κάνουμε για σας και ζητάμε από τον Αλλάχ να κατευθύνει τις σφαίρες σας,να τρομοκρατήσετε τους εχθρούς σας και να εγκατασταθείτε  στη Χώρα. Όπως ο ευγενικός αδερφός στις Φιλιππίνες είπε στη bayah του , ‘αυτή είναι η εποχή του χρυσού ,ο καθένας που πιστεύει …..σπεύδει να γίνει μάρτυρας Shaheed.’
“Η επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος στην Αμερική είναι μόνο η αρχή των προσπαθειών μας για την εγκαθίδρυση μιας  wiliyah-επαρχίας-στην καρδιά του εχθρού μας……. »washingtontimes 13.6.16
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.