Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Διαλύεται ο «Ανθός του Τουρκικού Στρατού»…Πάνω από 1000 Επίλεκτοι λιποτάκτησαν ,ενώ έχουν συλληφθεί 7.000!

96134

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει ο Τουρκικός Στρατός …Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Τούρκο Πρωθυπουργό  ο Μεχμέτ Σισμέκ  δήλωσε  ότι Συνελήφθησαν πάνω από 7000 Στρατιωτικοί …Ενώ οι Λιποτάκτες είναι πάνω απο 1000!

Χωρίς να έχει ακόμη όλα τα στοιχεία εκείνα που να δείχνουν τον ακριβή αριθμό των Στρατιωτικών ,όχι των Οπλιτών ,οι αριθμοί όμως ακόμη και για τον Τούρκικο Στρατό είναι Τρομακτικοί !
Έρευνα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων διέταξε ο Στρατηγός Ακάρ ..Ενώ την ίδια ώρα ο Ερντογάν άρχισε τις διώξεις κατά της Πανίσχυρης Τούρκικης Στρατιωτικής Δικαιοσύνης !Turkey_MIT
ΟΙ Διώξεις δεν σταμάτησαν ούτε στην ΜΙΤ  ..Πάνω απο 200 Πράκτορες απολύθηκαν ενώ αναμένονται διώξεις που επιφέρουν πολυετείς καθείρξεις !579076997243a
Ο Τούρκος αναπληρωτής Πρωθυπουργός μιλώντας στο  Πρακτορείο Ειδήσεων Ροιτερς  ανέφερε για σύλληψη μέχρι στιγμής 6.823 Στρατιωτικών ενώ  πάνω απο 1000  είναι οι Λιποτάκτες !
Η Έρευνα είναι σε εξέλιξη αν και μετά τα βασανιστήρια οι «Φρουροί του Ερντογάν» θα πάρουν τα ονόματα που θέλουν μέσω «Ομολογιών των Στρατιωτικών !»
Να σημειωθεί εδώ ότι οι Λιποτάκτες και οι Συλληφθέντες είναι ο Ανθός των Επίλεκτων Τούρκικων Δυνάμεων!
veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.