Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ…14 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!


unlu-gazeteden-buyuk-iddia-14-gemi-kayip-1907161200_m2

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την πραγματικά πολύ εντυπωσιακή είδηση που θα πρέπει να μας βόλει και εδώ στην Ελλάδα σε πολλές σκέψεις, ότι αγνοούνται μετά την αποτυχία του πραξικοπήματος, 14 (!!!) τον αριθμό πολεμικά πλοία, μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ με πρώτο τον έγκυρο αρθρογράφο της εφημερίδας Χουριέτ, Amdulkadir Selvi

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφοριες, αυτή την στιγμή αγνοείται η τύχη δεκατεσσάρων, (αν είναι δυνατόν!), πολεμικών πλοίων, 2 πολεμικών ελικοπτέρων και 25 ανωτέρων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων.
Την είδηση αυτή μεταδίδει και η βρετανική εφημερίδα Times, προσθέτοντας ότι θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις σχετικά με αυτό το «περίεργο» πραξικόπημα στην Τουρκία.
Όπως αναφέρεται, τα πλοία αυτά ανήκουν στην δύναμη του τουρκικού στόλου της Μεσογείου αλλά υπάρχουν και μονάδες που αγνοούνται από την Μαύρη Θάλασσα.
Το μεγάλα ερωτήματα που εγείρονται είναι που βρίσκονται αυτά τα πλοία και πως θα αντιδράσουν σε ενδεχόμενη επιχειρήσει κατάληψης τους, ερωτήματα που δημιουργούν έντονα προοπτικές για καινούργιες ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Το σίγουρο είναι ότι από εδώ και πέρα θα υπάρξουν πολλές αποσταθεροποιητικές ενέργειες στην γειτονική χώρα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.