Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

Μέγα φιάσκο για Τουρκόφρονες η πορεία για τον Σαδίκ στη Θράκη!


DEB_Thrace

Αγωνία για την έκβαση του εγχειρήματος της πορείας… εις μνήμην Αχμέτ Σαδίκ που διοργανώνουν στη Θράκη ο σύνδεσμος «φιλάθλων» γνωστής τουρκικής ομάδας και το μειονοτικό κόμμα DEB με σαφή γραμμή την πρόκληση αναταραχής στη μειονότητα και την εν γένει προώθηση των τουρκικών θέσεων και της αναθεωρητικής ατζέντας της Άγκυρας.

Το ενδιαφέρον της μειονότητας είναι αναλογικά πολύ μικρό και ενώπιον του ενδεχομένου μεγαλοπρεπούς φιάσκου, αποφάσισαν να κάνουν κινητοποίηση… Όπως πληροφορήθηκε το «defence-point.gr», η Θράκη έχει γεμίσει από αυτοκίνητα με τουρκικές πινακίδες, ιδίως της περιοχής της Κωνσταντινούπολης που με το πρόσχημα – ή την ευκαιρία – των θερινών διακοπών, έχουν περάσει σε ελληνικό έδαφος για να γεμίσουν τις τάξεις των μειονοτικών που θέλουν να κάνουν «μπούγιο» με την πορεία…
Για να μην παρεξηγηθούμε, οι Τούρκοι εκδρομείς εφόσον επιθυμούν να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα είναι περισσότερο από καλοδεχούμενοι και μάλιστα όχι για τη θετική συνέπεια των χρημάτων που ξοδεύουν σε ελληνικό έδαφος και βοηθούν την ελληνική οικονομία.
Ακόμα και το αποτυχημένο πραξικόπημα που έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλη αναστάτωση και διώξεις, με μεγάλο αριθμό Τούρκων να μην γνωρίζουν τι τους ξημερώνει κι αν για κάποιον λόγο θα χάσουν τη δουλειά τους επειδή κάποιος θα τους «καρφώσει» ως πραξικοπηματίες ή απλώς σαν συμπαθούντες την προσωποποίηση του διαβόλου επί της γης για τους φίλους του Ερντογάν, του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, τους πρόσφερε μια μεγάλη ευκαιρία…
Μπόρεσαν για μια ακόμη φορά να διαπιστώσουν την εξαιρετικά αγαθή πρόθεση των Ελλήνων και κυρίως αυτών της Μακεδονίας και της Θράκης, καθώς κινούνται με άνεση χωρίς παρενόχληση στο ελληνικό έδαφος και έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσουν την πρόθεση των Ελλήνων για ειρηνική συνύπαρξη και ευημερία εκατέρωθεν των συνόρων του Έβρου.
Βέβαια, αυτοί που πρέπει γνωρίζουν ότι μαζί με τους παραθεριστές ή και εκείνους που θέλουν να δώσουν το παρόν στην πορεία του μειονοτικού κόμματος για τον Σαδίκ, μπορεί να περάσουν σε ελληνικό έδαφος και πρόσωπα με διαφορετικούς σκοπούς. Έχουν οι φύλακες τη γνώση, αρκετοί τουλάχιστον.
Μπορούν για παράδειγμα να περάσουν οικογένειες που ανησυχούν για το μέλλον τους στην Τουρκία, όμως μπορούν να βρεθούν και πρόσωπα που σαν στόχο θα έχουν να τους εντοπίσουν και να τους καταγράψουν ως εχθρούς του τουρκικού καθεστώτος Ερντογάν, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.
defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.