Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΦΥΛΩΝ (βίντεο)

blackbably_simulators-2


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Είναι γεγονός πλέον, οι λευκοί έφηβοι θα ετοιμάζονται ψυχολογικά για να φέρουν στον κόσμο παιδιά της μαύρης φυλής. Αν οι άνθρωποι που ανήκουν στη λευκή φυλή δεν είναι ακόμη θυμωμένοι με αυτά που συμβαίνουν τότε θα έπρεπε. Αυτοί οι οποίοι μισούν τους λευκούς είναι πολύ απασχολημένοι να αναποδογυρίζουν τις ισορροπίες στις χώρες και να τις διαστρέφουν μέρα με τη μέρα. Θέλουν να μετατρέψουν τη λευκή φυλή σε μια αποδυναμωμένη, ποδοπατημένη μειονότητα, εντελώς διεστραμμένη. Γιατί; Επειδή απλώς μπορούν. Ξέρουν ότι μπορούν να φωνάξουν τη λέξη «ρατσιστής» αν κάποιος από εμάς μιλήσει.

Το Ιταλικό Ναυτικό έχει επιβεβαιώσει ότι μια νέα και έντονη ροή μεταναστών από την Λιβυκή ακτή λαμβάνει χώρα και πάνω από 4.000 μετανάστες διασώθηκαν πριν μερικές βδομάδες.
Η αίσθηση της ξέφρενης μουσουλμανικής μαζικής μετανάστευσης έγινε – σύμφωνα με τον πατέρα της ΕΕ, Κουντενχόβε – Καλλέργη και τον πρώην Γάλλο πρόεδρο, Σαρκοζί– για την επιμιξία και την εξαφάνιση της λευκής φυλής, για να έχουν οι άνθρωπο 16% λιγότερο IQ και να αποφευχθούν οι φυλετικές εντάσεις σε μια επερχόμενη παγκόσμια κομμουνιστική ατζέντα 21.
Έτσι, μπορούν οι Illuminati-Ιησουίτες κυβερνήτες να πετύχουν το μασονικό τους θέλημα φτάνοντας σε ένα από τα τελικά σενάρια της αποστολής τους: τη μείωση της ανθρωπότητας σε 500 εκατομμύρια.
Φυσικά είναι οι Εβραίοι αυτοί που πρέπει να οδηγήσουν σε αυτήν την πολυπολιτισμικότητα διότι:

Ο γενοκτονας Σαρκοζί είναι ένας Εβραίος ο οποίος παίζει καθοριστικό ρόλο και έχει παντρευτεί Εβραίες γυναίκες.


Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούν οι Εβραίοι να κερδίσουν τους λαούς, να δημιουργήσουν δηλαδή είδη συμμαχιών.
sharon-jews-control-america-300x169
rabbi_4
Η εβραϊκή νόσος, που συμπεριλάμβανε την σταδιακή αλλοίωση της ανθρωπότητας, ήταν ήδη ορατή από το 1869.
Ο Ραβίνος Ράιχ Χορν το 1869 στην ομιλία του στην Πράγα είχε πει τα εξής:
«Πρέπει να προωθήσουμε τους γάμους μεταξύ Εβραίων και Χριστιανών. Διότι οι άνθρωποι που ζουν στην Ιουδαία, χωρίς να διακινδυνέψουν απώλειες εξ επαφής, δεν μπορούν παρά να κερδίσουν με αυτές τις συμμαχίες. Η εισαγωγή μιας μικρής σταγόνας ακάθαρτου αίματος στην φυλή μας, η οποία είναι εκλεγμένη από το Θεό, δεν θα μπορέσει με κανέναν τρόπο να την καταστρέψει, και οι γιοι και οι κόρες μας θα προσκομίσουν από αυτούς τους γάμους-συμμαχίες με χριστιανικές οικογένειες, που έχουν στην κατοχή τους κάποια προαγωγή και δύναμη(πχ. βρετανική αριστοκρατία).
Racial-mixing-300x199
»Σε αντάλλαγμα για τα χρήματα που δίνουμε, είναι ότι πρέπει να αποκτήσουμε το ισοδύναμο σε επιρροή σε αυτούς που βρίσκονται γύρω μας. Η λίγη διπλωματία θα μας κάνει, κατά κάποιο τρόπο, κυρίαρχους της μοίρας. Συνολικά, οι μουσουλμάνοι ακολουθούν ευρέως την ίδια φιλοσοφία όπως επίσης και τις ταλμουδικές απόψεις».
JewishTentacles_of_power
Χαρακτηριστική είναι και η ομιλία του ραβίνου Εμμανουήλ Ραβίνοβιτς (γνωστός μόνο με ψευδώνυμο) τη 12η Ιανουαρίου 1952 στην Ουγγαρία. Ο ίδιος αφηγείται:
«Όπως γνωρίζετε, είχαμε ελπίδες να υπάρχει απόσταση 20 χρόνων ενδιάμεσα στους πολέμους για να παγιώσουμε τα μεγάλα κέρδη που αποκτήσαμε από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά οι αυξανόμενοι αριθμοί πρόκλησης αντιπολίτευσης σε εμάς σε ορισμένες ζωτικές περιοχές, καθιστούν ότι εμείς πρέπει να δουλέψουμε με κάθε μέσο στη διάθεσή μας για να επισπεύσουμε τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
judaism-communism-210x300
»Ο στόχος για τον οποίο έχουμε αγωνιστεί τόσο συντονισμένα τα τελευταία τρεις χιλιάδες χρόνια βρίσκεται επιτέλους μέσα στις δυνατότητές μας, και επειδή η εκπλήρωσή του είναι τόσο εμφανής επιβάλλεται σε μας να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και την προσοχή μας στο δεκαπλάσιο.
»Μπορώ με ασφάλεια να σας υποσχεθώ ότι πριν έχουν περάσει δέκα χρόνια η φυλή μας θα έχει αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στον κόσμο, με κάθε Εβραίο να είναι βασιλιάς και κάθε μη-Ιουδαίο να είναι σκλάβος.
»Θυμάστε την επιτυχία της καμπάνιας προπαγάνδας μας το 1930, η οποία ξεσήκωσε αντιαμερικανικά αισθήματα στη Γερμανία τον ίδιο καιρό που ξεσηκώναμε αντιγερμανικά αισθήματα στην Αμερική, μια καμπάνια η οποία κορυφώθηκε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

»Μια παρόμοια καμπάνια προπαγάνδας αρχίζει τώρα να διεξάγεται εντατικά σε όλο τον κόσμο. Ένας πυρετώδης πόλεμος επεξεργάζεται στη Ρωσία από έναν ασταμάτητο αντιαμερικανικό καταιγισμό ενώ ένας αντικομουνιστικός τρόμος σε όλη την επικράτεια σαρώνει την Αμερική.
»Αυτή η εκστρατεία αναγκάζει όλα τα μικρότερα έθνη να επιλέξουν μεταξύ της συνεργασίας με τη Ρωσία ή μια συμμαχία με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
»Οι Ρώσοι όπως και οι Ασιάτες, βρίσκονται καλά υπό έλεγχο και δεν προσφέρουν καμία αντίρρηση στον πόλεμο, αλλά πρέπει να περιμένουμε για να εξασφαλίσουμε τους Αμερικάνους. Αυτό ελπίζουμε να το κάνουμε με το θέμα του αντισημιτισμού, το οποίο είχε τόση επιτυχία, ενώνοντας τους Αμερικάνους ενάντια της Γερμανίας. Βασιζόμαστε σε μεγάλο βαθμό σε αναφορές από αντισημιτικές εκτροπές στη Ρωσία για να ξεσηκώσουμε αγανάκτηση στις ΗΠΑ και να παράγουμε ένα μέτωπο αλληλεγγύης κατά της Σοβιετικής δύναμης.
»Μέσα σε πέντε χρόνια, αυτό το πρόγραμμα θα επιτύχει το σκοπό του, δηλαδή τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος θα ξεπεράσει σε καταστροφή όλους τους προηγούμενους αγώνες. Το Ισραήλ φυσικά, θα παραμείνει ουδέτερο και όταν και οι δύο οι πλευρές θα είναι κατεστραμμένες και εξουθενωμένες, θα κάνουμε διαιτησία, στέλνοντας τις Επιτροπές Ελέγχου μας σε όλες τις κατεστραμμένες χώρες. Αυτός ο πόλεμος θα τελειώσει για πάντα την πάλη μας κατά των εθνικών.
»Θα αποκαλύψουμε ανοιχτά την ταυτότητά μας με τις φυλές της Ασίας και της Αφρικής. Μπορώ να δηλώσω με ακρίβεια ότι η τελευταία γενιά λευκών παιδιών γεννιέται τώρα. Οι Επιτροπές Ελέγχου θα δράσουν προς το συμφέρον της ειρήνης και εξαφανίζοντας τις διαφυλετικές εντάσεις.
twins
»Απαγορέψτε τους Λευκούς να ζευγαρώνουν με Λευκούς. Οι λευκές γυναίκες πρέπει να συζούν με μέλη από τις σκουρόχρωμες φυλές, οι λευκοί άντρες με μαύρες γυναίκες. Έτσι, η λευκή φυλή θα εκλείψει, διότι η ανάμειξη λευκών με μαύρους σημαίνει το τέλος για τον Λευκό Άνθρωπο και ο πιο επικίνδυνος εχθρός μας θα γίνει απλώς μια ανάμνηση. Θα ξεκινήσουμε μια εποχή δέκα χιλιάδων χρόνων ειρήνης και παραπάνω, την Pax Judaica, και η φυλή μας θα κυριαρχήσει ανενόχλητη σε όλο τον κόσμο. Η ανώτερη ευφυΐα μας εύκολα μας επιτρέπει να διατηρήσουμε μαεστρία σε έναν κόσμο από σκοτεινούς ανθρώπους.»
white-parents-black-baby-family-with-dolls-adoption
Όπως βλέπουμε ακόμη και με τα παιχνίδια δίνεται το μήνυμα στα παιδιά, έτσι ώστε από μικρά να δέχονται να συνάπτουν στενές σχέσεις με την μαύρη φυλή η οποία με αυτόν τον τρόπο θα επιτύχει τελικά να κυριαρχήσει.

Από τη συγκέντρωση εκείνης της εποχής του 50’, είχε τεθεί μια ερώτηση στον Ραβίνο Εμμανουήλ Ραβίνοβιτς: «Τι γίνεται με τις διάφορες θρησκείες μετά τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο;»
Στην ερώτηση αυτή απάντησε:
«Δεν θα υπάρχουν θρησκείες πλέον. Η ύπαρξη μιας τάξης ιερέων όχι μόνο παραμένει ένας συνεχής κίνδυνος για την εξουσία μας, αλλά η πίστη σε μια μεταθανάτιο ζωή θα έδινε πνευματική δύναμη σε ασυμβίβαστα στοιχεία, σε πολλές χώρες και θα τις επέτρεπε να αντισταθούν σε εμάς. Εμείς παρόλα αυτά, θα διατηρήσουμε τα τελετουργικά και τα έθιμα του Ιουδαϊσμού ως το σημάδι της κληρονομικής κυρίαρχης κάστας μας, ενδυναμώνοντας τους φυλετικούς μας νόμους έτσι ώστε κανένας Εβραίος δεν θα του επιτρέπεται να παντρευτεί εκτός της φυλής μας, ούτε κανένας ξένος δεν θα γίνεται αποδεκτός από εμάς.
»Ας σημειώσουμε ότι το πρωτόκολλο της Σιών παράγραφος 2 δηλώνεται: Τώρα που η ελευθερία της συνείδησης έχει κηρυχτεί παντού (ως αποτέλεσμα των προσπαθειών τους που έχουν δηλώσει προηγουμένως) μόνο κάποια χρόνια μας χωρίζουν από τη στιγμή της ολοκληρωτικής καταστροφής αυτής της (μισητής) χριστιανικής θρησκείας.
»Μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβουμε τις ζοφερές μέρες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν αναγκαστήκαμε να αφήσουμε τους κακοποιούς των χιτλερικών να θυσιάσουν μερικούς από τους ανθρώπους μας έτσι ώστε να έχουμε επαρκή τεκμηρίωση και μάρτυρες για να δικαιολογήσουν νομικά τη δοκιμασία μας και την εκτέλεση των αρχηγών της Ρωσίας και της Αμερικής ως εγκληματίες πολέμου, αφότου έχουμε υπαγορεύσει την ειρήνη. Η θυσία ήταν πάντοτε το σύνθημα για τους ανθρώπους μας, και ο θάνατος μερικών χιλιάδων Εβραίων λιγότερο ως αντάλλαγμα για την παγκόσμια ηγεσία είναι όντως ένα μικρό τίμημα να πληρώσουμε. Για να σας πείσουμε για τη βεβαιότητα αυτής της ηγεσίας, έχουμε μετατρέψει όλες τις εφευρέσεις του Λευκού Ανθρώπου σε όπλα εναντίον του. Ο έντυπος τύπος και τα ραδιόφωνά του είναι τα επιστόμια των επιθυμιών μας και η βαριά βιομηχανία του κατασκευάζει τα όργανα τα οποία στέλνει έξω για να εξοπλίσει την Ασία και την Αφρική εναντίον του.

»Τα συμφέροντά μας στην Ουάσιγκτον επεκτείνουν αρκετά το Πρόγραμμα Τέταρτου Σημείου (δηλ. το Σχέδιο Κολομβίας) για την ανάπτυξη βιομηχανίας στις υποανάπτυκτες περιοχές του κόσμου, έτσι ώστε αφότου οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις και η πόλεις της Ευρώπης και της Αμερικής έχουν καταστραφεί από ατομικά όπλα, οι Λευκοί δεν θα μπορούν να προβάλλουν καμία αντίσταση ενάντια στις μεγάλες μάζες των σκοτεινών φυλών, οι οποίοι θα διατηρήσουν μια αναμφισβήτητη τεχνολογική υπεροχή.»
Σε μερικά από τα τραγούδια που παράγονταν κατά καιρούς, φαίνονται φανερά τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την ανάμειξη των φυλών. Ένα από αυτά ήταν και το τραγούδι του Michael Jackson.

Όσο αναφορά κάποιους που συνεχίζουν να προπαγανδίζουν να βλέπουμε τους λαθρο που ήρθαν και θα συνεχίζουν να έρχονται απρόσκλητοι στην χώρα μας τους επομένους μήνες, με αγάπη και σαν εν Χριστώ αδέλφια, αγνοώντας σκοπίμως ότι ήδη άρχισαν τις καταστροφικές τους συμπεριφορές στα νησιά, στα νοσοκομεία κ.τ.λ. ότι βρίζουν την πίστη μας , (πχ καταστροφή σταυρού σε εκκλησάκι στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης όπως επίσης παρόμοια επεισόδια και στην Ειδομένη) ότι μας θεωρούν άπιστους και ακάθαρτους και ότι κάποια μέρα αν χρειαστεί ακόμα και να μας θανατώσουν για να πάνε στον παράδεισο τους. Ένα πρόσφατο περιστατικό είναι με τους κατοίκους στη Λέρο οι οποίοι συνέστησαν Πολιτοφυλακή για να προστατεύσουν οικογένειες και περιουσίες από τους παράνομους μετανάστες στη μάχη σώμα με σώμα μεταξύ μεταναστών – κατοίκων.
Σε αυτούς τους κήρυκες περί αγάπης τους συνιστώ με καλοπροαίρετη διάθεση ας μελετήσουν καλύτερα την παγκοσμία πολιτική σκηνή, το παρασκήνιο και όσα παίζονται στην πραγματικότητα, αντί να παριστάνουν τους «πονόψυχους» στην υπηρεσία της στυγνής και αντίχριστης Νέας Τάξης με το σχέδιο της οποίας γίνονται όλα αυτά. Θα πρέπει επιτέλους κάποιοι να λάβουν από τον Θεό την απάντηση για αυτό το σημαντικό θέμα και να σταματήσουν όλο και περισσότερο να προπαγανδίσουν καθημερινά το νεοταξικό σλόγκαν «να αγαπάτε αλλήλους» που στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με το κήρυγμα του Χριστού ο οποίος είχε κηρύξει ξεκάθαρα «όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου».
Αν θέλουν να θεωρούνται φιλεύσπλαχνοι, ας ενδιαφερθούν και για τους Έλληνες και να τους θεωρούν «εν Χριστώ αδερφούς», τους οποίους αρπάζουν τις περιουσίες και τα σπίτια, ενώ όλο και περισσότεροι μένουν άστεγοι σε αντίθεση με τους λαθρο που τους χαρίζουν τα πάντα. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους γιατί αύριο δεν θα υπάρχουμε και η Ελλάδα θα έχει γίνει μουσουλμανό-Ελλαδιστάν!
Φώτο αφιερωμένες στους κηρύττοντες αγάπη προς τους λαθρο προς συλλογισμό.
muslim-free-kisses
Αυτό θα είναι το κατάντημα των παιδιών μας.
muslim-big-balls
muslim-birth-rate
Καθορίσατε την θέσιν σας, διότι εκείνος που δεν είναι μαζή μου είναι εναντίον μου και εκείνος που μαζή με εμέ δεν συγκεντρώνει και δεν φρουρεί τα πρόβατα της μάνδρας μου, τα σκορπίζει και τα απομακρύνει. (Ματθ. 12,30)
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.