Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: Σε κάποια στιγμή, θα μας υποστηρίξουν ανοικτά εμάς, γιατί θα καταλάβουν, ότι τα συμφέροντα τους είναι με την Ελλάδα και όχι με την Τουρκία


vardakas

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
Ήρθε ο Αμερικάνος Υπουργός Οικονομικών σήμερα και μας επιβεβαίωσε κατά γράμμα αυτά που μας είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ το 1993.
ΝΑ ΓΙΑΤΊ οι πολιτικοί μας πρέπει να γνωρίζουν απ έξω και ανακατωτά τις προφητείες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ αλλά δεν το τολμούν γιατί μίλησε και για αυτούς.

Στην σημερινή κρίσιμα εθνικά- χρονική συγκυρία το να δηλώνεις άθεος ή ένθεος ζυγίζει πρώτα για την δική σου ψυχή και μετά από την θέση που έχεις περνάς ένα μήνυμα.
Το ζητούμενο είναι από την θέση πολιτικής ευθύνης που κατέχεις αν μπορείς με τις γνώσεις σου να αντιληφθείς τον γεωπολιτικό –οικονομικό χωροχρόνο για να διασφαλίσεις την εθνική ασφάλεια και ακεραιότητα , να καθορίσεις γραμμές και να προετοιμαστείς για τις επερχόμενες συγκυρίες.
Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ του Έθνους ο Όσιος Παίσιος έγινε ¨χαλί για να τον πατήσουμε¨ στα χρόνια της επίγειας βιοτής του, συμβουλεύοντας όχι μόνο τον καθένα ατομικά ,αλλά έζησε πλην των άλλων και παραμένει σαν ο καλύτερος γεωπολιτικός σύμβουλος της Πατρίδας μας.
Οι προφητείες και οι προρρήσεις του πραγματοποιούνται συγκλονιστικά με αποτέλεσμα να ισχύει το ¨άλαλα τα χείλη των ασεβών…¨
Κάτι γνώριζαν οι Αμερικάνοι και πολλά χρόνια πριν η γνωστή υπηρεσία πληροφοριών τους έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ.
Τώρα το τι καταλαβαίνουν και πως τα ερμηνεύουν.. οι Αμερικάνοι και οι υπόλοιποι ¨ο Θεός και η ψυχή τους¨.
Σε εμάς όμως τους Έλληνες που τα ζούμε από κοντά λόγω των μεγάλων ανατροπών στην Τουρκία και ακόμη είμαστε , όπως φαίνεται στην αρχή …άνοιξε η συγκλονιστική αυλαία των προφητειών – μαρτυριών.
ΑΝΤΕ να μην πιστέψεις τώρα στα λεχθέντα του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και να μην κάνεις τον ΣΤΑΥΡΟ σου που χάρισε στις μέρες μας τέτοιο πνευματικό διαμάντι.
Μόλις σήμερα η επικαιρότητα καταγράφει ¨πράγματα και θάματα¨. Τζακ Λιου: Τα γεγονότα στην Τουρκία ενισχύουν την ανάγκη για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους .
Φυσικά ένα ΧΡΕΟΣ που το φόρτωσαν παράτυπα επάνω στις πλάτες του Ελληνικού Λαού, τοκογλυφικοί γύπες.
¨Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών συνέδεσε την κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία, μετά από το αποτυχημένο πραξικόπημα, με την ανάγκη να προχωρήσει η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους σύμφωνα με συνέντευξή του στους Financial Times. ¨
Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ γνώρισε στον πραγματικό εργάτη τον Γέροντα Παίσιο αυτά που ζούμε σήμερα.
Και ο ΑΓΙΟΣ μας τα άφησε παρακαταθήκη. Τον Μάρτιο του 1993 επισκέφτηκα τον Γέροντα Παίσιο στην Παναγούδα…
-Εάν υπάρχουν κάποιοι που δεν θα πρέπει να φοβάστε, αυτοί είναι οι Τούρκοι.
-Μην τους υπολογίζεται καθόλου , μην τους δίνεται σημασία.
– Όσο τους υποστηρίζουν οι Δυτικοί , τόσο θα υπάρχουν.
-Μόλις σταματήσουν οι Δυτικοί να τους υποστηρίζουν, θα πάψουν να υπάρχουν και οι Τούρκοι.
-Και βέβαια, φανερά , τώρα τους υποστηρίζουν πολύ, αλλά , κρυφά και οι Άγγλοι , και οι Γάλλοι , σιγά-σιγά, σε λίγο , θα υποστηρίζουν και εμάς.
-Σε κάποια στιγμή , θα μας υποστηρίξουν ανοικτά εμάς , γιατί θα καταλάβουν , ότι τα συμφέροντα τους είναι με την Ελλάδα, και όχι με την Τουρκία.¨
Αναγνωστόπουλος Αστέριος. Περιφερειακός Διευθυντής Ασφαλιστικής Εταιρείας, Θεσσαλονίκη. Σελ. 399-340 ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ -ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης 1924-1004 Τόμος Α΄ 7η Έκδοση. Νικόλαος Ζουρνατζόγλου Επισμηναγός Ε.Α
ΔΗΛ. ο ΑΓΙΟΣ είπε αυτά που μας μεταφέρει σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου και φυσικά ότι άλλο εξυπονοεί.
Η καθημερινότητα τρέχει και θα πρέπει να διαχειριστούμε σοφά και με συνετή λεβεντιά από αυτή που υπάρχει ακόμα κρυμμένη , όχι στους δόλιους …την κρίσιμη συγκυρία για να μην πάμε σε τραγωδία.
ΕΧΟΥΜΕ όμως ΗΓΕΤΕΣ;
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.