Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Ρώσο-Τουρκική προσέγγιση: Μίλησαν οι Ρώσοι στρατηγοί !!!

Ρώσο-Τουρκική προσέγγιση: Μίλησαν οι Ρώσοι στρατηγοί !!!

Μίλησαν οι Ρώσοι στρατηγοί – Λίγα λεπτά μετά την πρόταση της Τουρκίας για την Βάση του Ινσιρλίκ,οι Ρώσοι εκτόξευσαν βαλλιστικό πύραυλο Ισκαντέρ κατά συγκέντρωσης Τούρκων ισλαμιστών στο Ιλντίμπ -Τουλάχιστον 50 νεκροί το αποτέλεσμα της έκρηξης!!!

Όλα αυτά συνέβησαν ενώ ο προεδρικός εκπρόσωπος DIMITRI PESKOV(Βλ.φώτο),έσπευσε να καλωσορίσει την τουρκική πρόταση [σ.σ.μπλόφα] για την  βάση του Ινσιρλίκ. Μάλιστα σε δήλωση του άφησε να εννοηθεί πως πρέπει να συσταθεί κοινή στρατιωτική επιτροπή για να την εξετάσει!
Την ίδια στιγμή το ρωσικό γενικό επιτελείο διέταζε την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου τύπου Iskander,με στόχο συγκέντρωση ισλαμιστών τουρκικής καταγωγής στην περιοχή του Ιλνίμπ(βλ.φώτο).
13579708_1805065833057699_1649959860_o
Η έκρηξη ήταν σφοδρότατη και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο άμεσα τουλάχιστον 50 από τους ισλαμιστές,ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες. Άλλη η λογική των ενόπλων δυνάμεων και των Ρώσων αξιωματικών κατά της Άγκυρας,αυτό ας το κρατήσουμε!!!
dioptra-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.