Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ!


567089_cover_mainslider_big

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Βαρεία κατηγορία κατά της Τουρκίας και του καθεστώτος του Ερντογάν, εξαπέστειλε το μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής βουλής και υπεύθυνος για την Ευρώπη και Ευρασία, δημοκρατικός βουλευτής, Dana Rohraqbacher, ο οποίος κατηγόρησε ανοιχτά την Τουρκία ότι όλα τα τελευταία χρόνια έχει εξοπλίσει τους Τζιχαντιστές με υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα με τα οποία θα βουτήξουν την Δύση στο αίμα.

DANA_ROHRABACHER
Η καταγγελία αυτή που προκαλεί μεγάλη αίσθηση στον τουρκικό τύπο, έγινε κατά την διάρκεια ημερίδας στην Ουάσιγκτον, στο Woodrow Wilson Center, από το Ινστιτούτο Alan Makovsky για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Σε συνέντευξη που έδωσε μετά από την ομιλία του ο δημοκρατικός βουλευτής, κατήγγειλε την κυβέρνηση του Ερντογάν ότι επί χρόνια έχει εξοπλίσει την ισλαμικές οργανώσεις El Nusra, Αλ Καιντα και ISIS, υποτίθεται για να πολεμήσουν τους Κούρδους του PUD, αλλά ο οπλισμός αυτός χρησιμοποιείται για τρομοκρατικές ενέργειες και για τη σφαγή των χριστιανών και σιϊτών της Συρίας.
Σήμερα, όπως υποστήριξε ο Dana Rohraqbacher, ο εξοπλισμός αυτός θα αιματοκυλήσει την Ευρώπη καθώς χιλιάδες εξοπλισμένοι Τζιχαντιστές με τουρκικά όπλα έχουν εξαπολυθεί σε όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο για την διενέργεια τρομοκρατικών και επιθέσεων αυτοκτονίας.
Οι κατηγορίες αυτές έρχονται «καπάκι» στις κατά καιρούς αποκαλύψεις του ίδιου του τουρκικού τύπου που έφερναν στο φως της δημοσιότητας την μεγάλη στήριξη του καθεστώτος Ερντογάν στους Τζιχαντιστές, ενώ είχαν αποκαλυφτεί τα στρατόπεδα εκπαίδευσης που είχαν δημιουργηθεί στην Τουρκία και ειδικά στην περιοχή του Γκαζιαντέπ, όπου εκπαιδεύονται τρομοκράτες για τρομοκρατικές επιθέσεις
Το ερώτημα είναι ότι αφού τα ήξεραν οι Αμερικανοί γιατί όλα αυτά τα χρόνια έκαναν την…”πάπια” ?
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.ge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.