Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

ΑΠΙΘΑΝΟ! ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΧΩΡΙΣ… ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ!!!


otelin-adresini-sormuslar-7385633

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Άλλη μια τραγελαφική ιστορία σχετικά με αυτό το περίεργο τουρκικό πραξικόπημα φέρνει στην δημοσιότητα ο τουρκικός τύπος και αναφέρεται στην υπόθεση των κομάντος που επιχείρησαν να σκοτώσουν τον Ερντογάν και την οικογένεια του, τις πρώτες ώρες που εξερράγει το πραξικόπημα.

Όπως αποκαλύπτεται εκ των υστέρων, η ομάδα των 23 κομάντος που είχε την εντολή να δολοφονήσει τον Τούρκο πρόεδρο, όταν έφτασε στην περιοχή όπου βρίσκονταν το ξενοδοχείο αγνοώντας προφανώς που βρίσκεται το κτίριο, είχαν… ρωτήσει κάποιους κατοίκους την διεύθυνση στου ξενοδοχείου. Αν είναι δυνατόν!
Εντωμεταξύ συνεχίζονται με όλα τα μέσα, ελικόπτερα, ακάτους της ακτοφυλακής και περιπολίες μέσα σε δασικές περιοχές, το κυνηγητό για την σύλληψη των υπολοίπων κομάντος που ακόμα διαφεύγουν από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας.
Εντυπωσιακό είναι πως πολλά τουρκικά ΜΜΕ το θεωρούν σχεδόν σίγουρο ότι έχουν καταφύγει σε κάποια ελληνική νησίδα, όπου και κρύβονται προς το παρών.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.