Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Προσωρινά πως μπορεί να γλυτώσει ο Σουλτάνος από ένα δεύτερο Πραξικόπημα και ένα ¨ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ¨ ;


φωτο (17)

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Είμαστε απόγονοι του Κολοκοτρώνη και όχι της τουρκολάγνας μεταπολίτευσης που δεν άνοιξε ακόμα τον φάκελο της Κυπριακής Τραγωδίας.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στους πολιτικούς που σύντομα θα βγουν έξω από τα νερά των μηδενικών προβλημάτων της ανοχής;
Η τουρκία του σουλτάνου ολοταχώς πίσω στον Μεσαίωνα.
Το υποτιθέμενο πραξικόπημα φέρνει ¨τζιχάντ¨ στην γειτονική χώρα και η Ελλάδα από χθες συνορεύει με μια νέα τέτοια κατάσταση.

Η κατάσταση ξεφεύγει: Ο Ερντογάν ξηλώνει το Δημόσιο, του ζητούν εκτελέσεις iefimerida.gr
ΤΟΥΡΚΙΑ: Στρατός στον ΓΥΨΟ και στις ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ!
ΤΟΥΡΚΙΑ σε κατάσταση πολιορκίας! 6000 συλλήψεις και οι φανατικοί ζητούν ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ militaire.gr
Πάμε στην ουσία.
Ο στρατός που ¨ξεβράκωσε¨ ο Ερντογάν είναι ο πολυπληθέστερος νατοϊκός στρατιωτικός σχηματισμός με κρίσιμο μέγεθος στα γεωπολιτικά τεκταινόμενα της Μέσης Ανατολής και της Ευρασίας.
Με αυτές τις εικόνες των εκτρόπων εναντίων του τουρκικού στρατού , όσοι στρατιωτικοί ήταν ακόμα με το μέρος του σουλτάνου βλέπουν τι πρόκειται να πάθουν από την υφέρπουσα ψυχοπαθολογία του ισλαμικού όχλου που εκπηγάζει από την διαταραγμένη προσωπικότητα του κ. Ερντογάν.
ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ο σουλτάνος ;
Γιατί μένει ακόμη Κωνσταντινούπολη και δεν έφυγε αμέσως για την Άγκυρα
Ερντογάν: Καλεί τον τουρκικό λαό να παραμείνει στους δρόμους
«Θα συνεχίσουμε τις βάρδιες δημοκρατίας παντού, με πρώτες τις πλατείες Κιζίλαϊ στην Αγκυρα και Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη» είπε ο Γιλντρίμ και τόνισε ότι την ημέρα οι πολίτες εργάζονται, ενώ τα βράδια «θα συνεχίσουμε τις βάρδιες δημοκρατίας, αλλά και τους εορτασμούς. Αυτό θα συνεχιστεί έτσι, για ένα διάστημα ακόμη». iefimerida.gr
Ο άνθρωπος αυτός που πάσχει από μανιοκαταδίωξη οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την χώρα του σε εμφύλιο και σε ένα νέο πιθανό πραξικόπημα .
Λίγα 24ωρα μετά την αποτυχία του πρώτου πραξικοπήματος και τις δηλώσεις εκδίκησης του Ερντογάν, οι Δυτικοί σύμμαχοι του αποστασιοποιούνται και δεν του δίνουν λευκή επιταγή να εκδικηθεί , ουσιαστικά τον εγκαταλείπουν ¨μέσα στην τρέλα του ¨.
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ να μην πιστέψεις τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ που έλεγε πριν τριάντα και χρόνια ότι την τουρκία θα την εγκαταλείψουν και θα την διαλύσουν οι δυτικοί σύμμαχοί της;
Γι αυτό και ο Ερντογάν ακόμη και πριν το πραξικόπημα έκλεισε μέτωπα βλ. Ρωσία και μετά από αυτό ζητάει επίσπευση συναντήσεων.
Τηλεφώνημα Πούτιν σε Ερντογάν
¨Εξάλλου, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στο πρακτορείο RIA-Novosti ότι οι δύο άνδρες συζήτησαν την πιθανότητα μίας διμερούς συνάντησης η οποία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ακόμη και τον Αύγουστο.
“Συζητήθηκε το θέμα της συνάντησης. Θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο”, δήλωσε ο Πεσκόφ.
¨Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Ερντογάν το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή της τουρκικής προεδρίας, ότι η Άγκυρα ελπίζει ότι η συνάντηση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στις αρχές Αυγούστου. ΠΗΓΗ:ΑΠΕ
Ας μην γελιόμαστε …
Η άτυπη και στα σπάργανα πρόσφατη σχέση-συμμαχία Τουρκίας –Ρωσίας φέρνει δεινά στην Τουρκία αλλά και υποψήφια νέα πραξικοπήματα μέχρι να ξεβρακωθεί ο σουλτάνος.
Οι εκτελέσεις στρατιωτικών φέρνουν αντεκδίκηση ώστε να ανατραπεί ταχέως η νέα σχέση τουρκίας και Ρωσίας την ώρα που ανοίγει ένα τεράστιο γεωστρατηγικό μέτωπο-άξονας από την Βαλτική μέσω Ουκρανίας, Μαύρης Θάλασσας , Στενών και Μέσης Ανατολής.
Έτσι είναι πιθανόν για να αποτρέψει ο Ερντογάν νέα πραξικοπήματα και το ιδεολογικό ξεβράκωμα του μπορεί να κάνει την μοιραία του κουταμάρα.
Μετά το κλείσιμο του μετώπου της Συρίας του μένει το μέτωπο του ΑΙΓΑΙΟΥ για να εξωτερικεύσει τους καημούς και τα πιεστικά προβλήματα πριν το ΤΕΛΟΣ του.
ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ
Ουδείς επιθυμεί εμπλοκή και σύρραξη με τους τούρκους.
Είμαστε όμως απόγονοι του Κολοκοτρώνη και όχι της τουρκολάγνας μεταπολίτευσης που δεν άνοιξε ακόμα τον φάκελο της Κυπριακής Τραγωδίας.
Φαίνεται ότι αυτός ο φάκελος θα ανοίξει συνολικά και θα τα συμπεριλαμβάνει ΟΛΑ.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.