Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

asker-kapak-fotolar-880

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Αυτή είναι η ομάδα των Τούρκων κομάντος που με λύσσα αναζητούν οι τουρκικές αρχές ενώ έχουν εξαπολύσει ένα ανελέητο κυνηγητό σε όλο το μήκος των ακτών του Αιγαίου της Μικράς Ασίας.

Οι Τούρκοι κομάντος κατηγορούνται ότι είναι αυτοί που διενέργησαν την επιχείρηση δολοφονίας του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Μαρμαρίδα μια επιχείρηση που τελικά απέτυχε.
Οι πληροφοριες αναφέρουν ότι οι Κομάντος μετά την αποτυχία της επιχείρησης τους κατέφυγαν στην περιοχή της Μούγλας όπου από το πρωί έχουν στηθεί μεγάλα μπλόκα από τις δυνάμεις της τουρκικής ασφάλειας ενώ φωτογραφίες τους κυκλοφορούν ευρέως σε όλη την Τουρκία.
marmaris-arastirma
Παράλληλα πολλοί στην Τουρκία αναφέρουν και την πιθανότητα να περάσουν κρυφίως στο ελληνικό έδαφος προσκαλώντας σοβαρό πρόβλημα στην ελληνική πλευρά.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.