Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Η Ρωσία «σφραγίζει» την Μαύρη θάλασσα και την Βαλτική με ναυτικά υπεραντάρ και «δένει»..


Η Ρωσία «σφραγίζει» την Μαύρη θάλασσα και την Βαλτική με ναυτικά υπεραντάρ και «δένει» χειροπόδαρα τις τουρκικές-νατοϊκές ναυτικές δυνάμεις!!!

…χειροπόδαρα τις τουρκικές-νατοϊκές ναυτικές δυνάμεις!!!

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο η Ρωσία ως αντίμετρα για την μεγάλη συγκέντρωση ναυτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ σε Βαλτική και Μαύρη Θάλασσα,θωρακίζεται με το ραντάρ εγκαίρου προειδοποίησης «ηλιοτρόπιο»με δυνατότητα καταγραφής και εγκλωβισμού σε ότι πλέει και πετάει σε απόσταση 250 μιλίων!
Οτιδήποτε εισέρχεται από τον Βόσπορο άμεσα θα εγκλωβίζεται και θα παρακολουθείται από το «ηλιοτρόπιο»το οποίο θα εγκατασταθεί στην Κριμαία.Ήδη με τις ρωσικές ναυτικές δυνάμεις υπηρετούν 3 ραντάρ του τύπου,ένα στην θάλασσα της Ιαπωνίας,ένα στην θάλασσα του Okhotsk και ένα στην περιοχή της Κασπίας.Το ραντάρ του συγκεκριμένου τύπου μπορεί και διαχειρίζεται ταυτόχρονα 400 ίχνη θαλάσσια και εναέρια.
dioptra-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.