Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΑΥΤΟΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ… ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟ!

φοτο1

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ υποτίθεται ότι ο πόλεμος στην Συρία μαίνεται και το αίμα ρέει σαν ποτάμι, ενώ πολιτείες γίνονται ερείπια και ολόκληρα χωριά καίγονται από τους δολοφόνους Τζιχαντιστές, κάποιοι άλλοι σαν να μην συμβαίνει τίποτα… απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από την κόλαση του πόλεμου. Πως γίνεται αυτό???

φοτο2
Με ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ μια τουρκική εφημερίδα παρουσίασε ένα… μαζικό beach-party σε μια μαγευτική παραλία της Λαττάκειας στην Συρία, όπου έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός νέων που κανονικά οι πιο πολλοί από αυτούς θα έπρεπε να φορούν στρατιωτικές στολές και να πολεμούν κατά των Τζιχαντιστών.
φοτο3
Το εντυπωσιακό είναι πως το κλίμα ήταν πολύ θερμό και μέχρι πρωίας, όπως αναφέρεται, χόρεψαν, γλέντησαν, ήπιαν και έκαναν και…όργια!
φοτο4
Αύριο, δεν αποκλείεται πολλοί από αυτούς του νέους να καταφθάσουν με τα ακριβά κινητά τους στην χώρα μας και να διηγούνται το… πόσο υπέφεραν από τον εμφύλιο, ζητώντας να τους δώσουμε τα πάντα στους «καημένους» πολιτικούς πρόσφυγες
Εμείς τι άλλο να πούμε ?
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.