Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Εύγε..η οικογένεια του νεκρού Ρώσου πιλότου έφτυσε κατάμουτρα τους Τούρκους.

Εύγε..η οικογένεια του νεκρού Ρώσου πιλότου έφτυσε κατάμουτρα τους Τούρκους.Δεν δέχονται να λάβουν ούτε ένα δολαριο αποζημείωση,για τον νεκρό άνθρωπο τους.Μαθήματα αξιοπρέπειας εντός και εκτός Ρωσίας!!!

Δεν δέχονται να λάβουν ούτε ένα δολαριο αποζημείωση,για τον νεκρό άνθρωπο τους.Μαθήματα αξιοπρέπειας εντός και εκτός Ρωσίας!!!

Με μια συγκλονιστική δήλωση του πριν λίγο ο αδελφός του νεκρού Ρώσου πιλότου που κατέρριψαν οι Τούρκοι,εκπροσωπόντας όλη την οικογένεια δήλωσε »πως δεν πρόκειται να δεχτούμε την παραμικρή αποζημείωση από τους Τούρκους.Μας σκότωσαν εν ψυχρώ τον άνθρωπο μας και εμείς θα πάρουμε χρήματα από αυτούς;Αλλίμονο θα είναι για εμάς κάτι κάτι το ταπεινωτικό και εξευτελιστικό αν το δεχθούμε!!!»
Ο Παύλος Peshkov,παρέδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας,εντός και εκτός Ρωσίας και αποκαλύπτει αυτό που το Dioptranews,σας είχε ενημέρωσει από εχθές,με την μεγάλη δημοσκόπιση κόλαφο κατά των Τούρκων στην ρωσική επικράτεια.Το μίσος των Ρώσων κατά των Τούρκων,είναι βαθειά ριζωμένο μέσα στην ρωσική κοινωνία…
93c634c5-4dd0-4dca-8691-b49567061b2a
dioptra-news.gr

2 σχόλια:

  1. Γιατί δεν βάζετε το πρωτότυπο, που έκαναν κόπο να ψάξουν, να βρουν, να μεταφράσουν και να σας στείλουν; Και αντ' αυτού προτιμάτε να το αντιγάψετε κακήν-κακώς για να το σερβίρετε ως "λίθον φωτός"!
    Φοβούμαι πως η μεθοδολογία σας δεν έχει τίποτα το χριστιανικό και ότι ο λίθος -άνευ φωτός- φαίνεται πως σας χτύπησε στο κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν βάζετε το πρωτότυπο, που έκαναν κόπο να ψάξουν, να βρουν, να μεταφράσουν και να σας στείλουν; Και αντ' αυτού προτιμάτε να το αντιγάψετε κακήν-κακώς για να το σερβίρετε ως "λίθον φωτός"!
    Φοβούμαι πως η μεθοδολογία σας δεν έχει τίποτα το χριστιανικό και ότι ο λίθος -άνευ φωτός- φαίνεται πως σας χτύπησε στο κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.