Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Να χαρώ εγώ «εθνικιστές»!Στη Βρετανία αποφασίζουν έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση με δημοψήφισμα. Σκωτσέζοι και Ιρλανδοί ζητάνε απόσχιση και παραμονή στην Ε.Ε οι πρώτοι, επανένωση Ιρλανδίας και παραμονή στην Ε.Ε οι δεύτεροι. Λογικότατο ε; Σε μια έκρηξη εθνικισμού, συναντώνται σε κοινό τόπο: την Ε.Ε των τραπεζιτών! Οι εθνικιστές γουστάρουν Ε.Ε και δανεικά. Γιούρογκρουπ και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Σόιμπλε και Ντράγκι!

Να χαρώ εγώ εθνικιστές! 
Οι Ουκρανοί ναζί, εξορισμού εθνικιστές, σφάζουν κοσμάκη με Αμερικανική και ΕΟΚική κάλυψη. Ορφανά του Αδόλφου στην υπηρεσία Σιωνισμού και ΝΑΤΟ. 
Να χαρώ εγώ εθνικιστές! 
Ο Σουλτάνος Ταγίπ ο Α’ ο Μεγαλοπρεπής, εθνικισταράς του κερατά και Ισλαμιστής τρανός, τα ξαναβρήκε με τους Σιωνιστές (εθνικιστές!) υπό την αιγίδα των Η.Π.Α και θα (ξανα)συνεργαστούν λέει στενά. Διότι τα κοιτάσματα είναι μεγάλα και τα γεωπολιτικά συμφέροντα μεγαλύτερα. Και μερικές εκπτώσεις στον εθνικισμό δικαιολογούνται. 
Να χαρώ εγώ εθνικιστές! 
Και ο Βλαδίμηρος, λέει, έριξε νερό στο κρασί του. Επαναπροσέγγιση, λέει, με τον Ταγίπ και θα άρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για την Τουρκία. Ε, δεν μένει παρά να (ξανα)δω μερικά μιλιούνια Ρώσων τουριστών στα παράλια της Μικράς Ασίας για να αναφωνήσω: 
Να χαρώ εγώ εθνικιστές! 
aristidisdikaios.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.