Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

«ΠΕΡΙΕΡΓΗ» ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΗΜΕΣ

2ph12hp21hp1

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ασυνήθιστο όργιο φημών έχει προκαλέσει στην τουρκική πρωτεύουσα η  «εξαφάνιση» του Ερντογάν, καθώς από τις 9 Ιουλίου έχει να παρουσιαστεί και να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση και μάλιστα σε μια περίοδο πολύ σημαντικών εξελίξεων τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό πεδίο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Τουρκίας έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 9 Ιουλίου, ενώ η τελευταία επίσημη εμφάνιση του σε συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο ήταν με τον πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου στις 30 Ιουνίου.
Η τελευταία εμφάνιση του Ερνογάν έγινε στις 9 Ιουλίου, στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Βαρσοβία και έκτοτε, όπως έγραψε χαρακτηριστικά η τουρκική εφημερίδα Sözçü,… αγνοείται η τύχη του.
Σημειωτέον ότι αυτές τις μέρες γίνονται μεγάλες εκκαθαρίσεις στον τουρκικό στρατό και πρόσφατα συνελήφθηκαν 18 στρατηγοί ως συνωμότες για την ανατροπή του καθεστώτος.
Ίδωμεν!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.