Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Ο σουλτάνος έριξε τα ΧΑΡΤΙΝΑ ΤΕΙΧΗ του πραξικοπήματος και εισήλθε στην ΠΟΛΗ! Άραγε για πόσο;


φωτο (16)

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Λαός που ξεβρακώνει τους στρατιώτες του έστω και αν αυτοί θεωρούνται πραξικοπηματίες δεν έχει μέλλον.
¨Στην Άγκυρα, δεκάδες πραξικοπηματίες έζησαν τον απόλυτο εξευτελισμό, καθώς αναγκάστηκαν να παραδοθούν γυμνοί, έχοντας βγάλει τις στολές τους, όταν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το αρχηγείο του Στρατού το οποίο είχαν καταλάβει.¨
Αυτοί οι ¨ξεβρακωμένοι¨ στις γέφυρες του Βοσπόρου και αλλού στρατιώτες πολεμούσαν τους Κούρδους αυτονομιστές πριν λίγο καιρό.

Γιατί έγινε το πραξικόπημα τελικά;
Μα για να ξεκλειδώσει η ίδρυση του Κουρδικού κράτους σε μια υπό διάλυση Τουρκία.
Ο Ερντογάν παντοδύναμος λένε οι τουρκολάγνοι…
Το μόνο που ελέγχει ο σουλτάνος –θεατρίνος αυτή την στιγμή είναι την βαρβαρότητα στην διπλανή χώρα.
¨Politico: «Αυτό μοιάζει περισσότερο με θέατρο του Ερντογάν, παρά με πραξικόπημα»
Μια άλλη άποψη την οποία υιοθετούν κάποιοι Τούρκοι παρουσιάζει ο δημοσιογράφος του Politico Ράιαν Χιθ.
Καλεί τον κόσμο να βγει έξω, ανθρώπους που θέλει να τους κάνει να πιστέψουν ότι είναι ο μοναδικός άνδρας στην Τουρκία, η μόνη αρχή, ο νομοθέτης, ο δικαστής, ο προφήτης (δεν κοροϊδεύω)! Οι πολιτικοί ισλαμιστές που τον υποστηρίζουν είναι στους δρόμους ενάντια στο στρατιωτικό πραξικόπημα! Καλούν για προσευχή από τα τζαμιά, ενώ δεν είναι ώρα για προσευχή. Και αυτό το κάνει για να προκαλέσει τους ισλαμιστές υποστηρικτές να βγουν στους δρόμους! Έτσι, είναι πολύ πιθανό να δούμε μια περισσότερο απολυταρχική, ισλαμιστική Τουρκία και ένα διαιρεμένο έθνος! Και την Τουρκία στο χείλος του εμφυλίου πολέμου! Γράφω την άποψή μου για όσα έγιναν, για αυτό το ψεύτικο πραξικόπημα που στήθηκε γελοία για να χρησιμοποιηθεί ώστε να ακολουθήσει μια νέα απολυταρχική, αναμφισβήτητη εντολή στον Ταγίπ Ερντογάν.
Και ακόμη τώρα, μέσα από αυτό το ψεύτικο πραξικόπημα, εξορθολογίζει τις απαράδεκτης, μη δημοκρατικές ενέργειές του και τη στάση του ως ένας ψεύτης υπερασπιστής της δημοκρατίας.
ΤΕΛΙΚΑ λειτουργούν κανονικότατα οι πνευματικοί νόμοι και εκεί που ο σουλτάνος ήθελε να ρίξει τον Σύριο Πρόεδρο Άσσαντ αιματοποτίζοντας την Συριακή Ορθόδοξη Γη ωρίμασε ήδη η δική του η πτώση μέσα σε ένα 24ωρο.
Μόνο θυμηθείτε την πληροφορία που δόθηκε παλαιότερα, ότι ο Ερντογάν έδωσε την εντολή να συλλάβουν και να εξαφανίσουν τον Ιερομάρτυρα Επίσκοπο του Χαλεπίου Παύλο του Πατριαρχείου της Αντιόχειας.
ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ
Στα επόμενα 24 ωρα απέναντι μας στο ΑΙΓΑΙΟ θα έχουμε ένα ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ και ημίτρελο σουλτάνο –νεοθωμανό με τάσεις μανιοκαταδίωξης.
Μάλιστα οι ξένοι άρχισαν να τον φοβούνται και να τον νουθετούν.
¨Η πορεία του Ταγίπ Ερντογάν είναι γεμάτη με περιστατικά σκληρότητας απέναντι σε αντιπάλους και επικριτές. Αυτή τη φορά όμως, πρέπει να αντισταθεί στο εκδικητικό του ένστικτο, για το καλό της Τουρκίας, γράφει ο Guardian.
Η αντίδραση του Τούρκου προέδρου μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος αναμένεται σκληρή και βάναυση. Όταν εμφανίστηκε στην Τουρκία, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, μίλησε για μία «θεόσταλτη» ευκαιρία για κάθαρση στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων και προειδοποίησε ότι όσοι ευθύνονται για την απόπειρα πραξικοπήματος «θα το πληρώσουν ακριβά». http://www.pronews.gr/portal
Από τα ΧΑΡΤΙΝΑ ΤΕΙΧΗ της Πόλης που έστησε ανήμερα της άλωσης , η παράνοια βρέθηκε μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ με την ξεδιάντροπη βεβήλωση της και αύριο φαίνεται να έρχεται στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου, ανοίγοντας όλα τα εν γένει προβλήματα δεκαετιών ως μη όφειλε.
Με μόνο σκοπό να συσπειρώσει τον ισλαμικό όχλο του και να δώσει μια νέα ανάταση στην παράνοια του νεοθωμανισμού αφού πρώτα ξεβράκωσε τους στρατιώτες του.
Εχθές το βράδυ, ξημέρωμα μπροστά στην τηλεόραση βλέποντας την συνέντευξη που έδωσε ο σουλτάνος στο αεροδρόμιο Αττατούρκ της Κωνσταντινούπολης παρόλο τις φωνές και την οχλαγωγία των πιστών οπαδών του, με πήρε ύπνος από την κούραση πάνω στην πολυθρόνα.
Όνειρο ήταν, δεν γνωρίζω , άκουγα όμως τον Ερντογάν να μιλάει και διπλά του αντί για τους ισλαμιστές –οπαδούς του έβλεπα στην κυριολεξία σφαγμένα παιδάκια-ορφανά από την Συρία , να τους λείπουν οι καρδιές, τα σπλάχνα τους , τα νεφρά τους, τα κεφαλάκια τους
και να του φωνάζουν ¨ είσαι ετοιμοθάνατος¨
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.