Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

H Daesh κατέρριψε ρωσικό ελικόπτερο κοντά στην Παλμύρα νεκροί 2 ρώσοι χειριστές


cm8fygbwiaar03s

Oι τρομοκράτες τηςDaesh κατέρριψαν έναρωσικής κατασκευήςελικόπτερο Mi-25 που ανήκει στηνσυριακή πολεμική αεροπορίααλλά επιχειρούσε με 2 ρώσους στρατιωτικούς που σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή του γνωστοποίησε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.
Το ελικόπτερο πετούσε πάνω από εδάφη που ελέγχονται από το Ισλαμικό κράτοςτην Daesh όταν επλήγη..rt

Οι ρώσοι πιλότοι είναι οι Ryafagat Khabibulin και Yevgeny Dolgin.
Στις  8 ιουλίου οι πιλότοι εκπαιδευτές επιτέλεσσαν μια πτήση με το συριακό ελικόπτερο   Mi-25 που ήταν προορισμένη για εκπαιδευτικούς λόγους όταν οι τρομοκράτες της Daech επιτέθηκαν σε θέσεις του συριακού στρατού κοντάστην Παλμύρα ανέφερ το υπουργείο.
« Το πλήρωμα δέχθηκε εντολή από τη διοίκηση να χτυπήσει την ομάδα των τρομοκρατών που επιτίθονταν.Ο πιλότος αρχιχειριστής του πληρώματος ο  Ryafagat Habibouline αποφάσισε να επιτεθεί στους τρομοκράτες.Οι επιτυχείς δράσεις του ρωσικού πληρώματος επέτρεψαν ν΄αποτύχει η επίθεση των τρομοκρατών.Όταν το ελικόπτερο δέν είχε αποθέματα πυρομαχικών άλλαξε κατεύθυνση χτυπήθηκε από τους τρομοκράτες από το έδαφος και συνετρίβη σε μια ζώνη που ήλεγχε ο συριακός στρατός.Το πλήρωμα του ελικοπτέρου σκοτώθηκε. « .Σύμφωνα με το Υπουργείο οι 2 πιλότοι θα τιμηθούν. sputnik
Cm8EnmdXYAAL3so
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.