Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

Άσαντ στο αυστραλιανό κανάλι SBS:οι δυτικοί διευθύνοντες κάνουν τα κέφια των αμερικανώνO πρόεδρος Bachar al-Assad ανέφερε ότι η αντίφαση μεταξύ των δηλώσεων των αυστραλών διευθυνόντων και της επίσημης θέσης της Αυστραλίας εκφράζει την πολιτική των διπλών κριτηρίων που υιοθετήθηκε από την Δύση και γενικότερα.

Σε μια συνέντευξη του στο αυστραλιανό κανάλι  SBS που θα μεταδοθεί αύριο ο πρόεδρος al-Assad κατηγόρησε “τις δυτικές χώρες ότι χρησιμοποιούν την πολιτική των 2 μέτρων και των 2 σταθμών.Επιτίθενται πολιτικά στη Συρία ενώ έπειτα στέλνουν μυστικά στα κρυφά τους υπευθύνους τους κυρίως τους πράκτορες της ασφάλειας για να  συζητήσουν μαζί μας κάτω από το τραπέζι  θέματα ιδίως για την ασφάλεια των διευθυνόντων τους συμπεριλαμβανομένης αυτής της κυβέρνησής τους. Όλοι το κάνουν αυτό.Δέν θέλουν να ενοχλήσουν το κανόνα”.
“Η πλειοψηφία των δυτικών διευθυνόντων  κάνουν τα κέφια των αμερικανών ”,είπε.
Όλο το κείμενο της συνέντευξης θα δημοσιοποιηθεί αύριο Παρασκευή στις 12h30 τοπική ώρα στη σελίδα web της Προεδρίας της Δημοκρατίας παράλληλα με τη μετάδοση  της  στην αυστραλιανή τηλεόραση.sana 30.6.16
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.