Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

ΜΕ 15,5 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ΖΗΜΙΕΣ Η ZIRAAT BANKASI ΑΚΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΟΛΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ;

ZIRAT


ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥN ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ZIRAAT BANKASI. Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ 2014 ΥΨΟΥΣ 1,1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ 15,4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΥΨΟΥΣ 46 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ

TO ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ 2015 ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ
bankstersae

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.