Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Οι συριακές δυνάμεις αιχμαλώτισαν στο Χαλέπι 27 ξένους αξιωματικούς οι 3 είναι των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών .Τι αποκαλύπτουν….


Un Français lié à des réseaux djihadistes syriens et visé par un mandat d'arrêt européen a été arrêté samedi soir à Berlin. Selon les autorités françaises et allemandes, il a été arrêté à sa descente d'un avion en provenance d'Istanbul. /Photo d'archives/REUTERS/Muzaffar Salman

Ο συριακός στρατός συνέλαβε άραβες αξιωματικούς κατά τις μάχες με τους τρομοκράτες.Ιδιωτικές πηγές που επικαλείται το Al Manar μεταδίδουν ότι ο συριακός στρατός και οι υπηρεσίες της ασφάλειας συνέλαβαν 27 αξιωματικούς αραβικών εθνικοτήτων που μάχονται στο πλευρό των τρομοκρατών στο Χαλέπι συμπεριλαμβανομένων σαουδαράβων , καταριανών από τα Εμιράτα και 3 αξιωματικούς ομοίως των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Οι πηγές ανέφεραν ότι οι 27 που αιχμαλωτίστηκαν από τις συριακές δυνάμεις ομολόγησαν και προέβησαν σε σημαντικές και σοβαρές αποκαλύψεις κατά την ανάκριση.Μεταξύ όσων αποκαλύψαν είναι ότι στρατιωτικοί σύμβουλοι των ΗΠΑ και της Γαλλίας συμβάλουν στις μάχες στο Χαλέπι και ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις δέχθηκαν τεράστιες παραδόσεις όπλων από το τουρκικό έδαφος.
Οι ίδιοι αξιωματικοί επίπαν κάτι που οι συριακές αρχές γνωρίζουν πολύ καλά από καιρό:Πολυάριθμοί θανατοποινίτες ή καταδικασθέντες σε ισόβια στη Σ Αραβία απελευθερώθηκαν υπό την προυπόθεση να να ταξιδέψουν και να πολεμήσουν κατά του συριακού στρατού. Εκτός των άλλων αποκάλυψαν ότι το ουαχαμπίτικο κίνημα τν σαουδαράβων στη Συρία περιλαμβάνει μισθοφόρους που εκπαιδεύθηκαν από την αμερικανική εταιρεία Blackwater σε ειδικό στρατόπεδο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα  από στρατιωτικές μονάδες.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η βάση αυτών των τρομοκρατών είναι η βάση της αμερικανικής εταιρείας στην πρωτεύσουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Abu Dhabi.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.